Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα στελέχη του ALPHA έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τη φετινή σεζόν το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα, αφού έχει ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, σίριαλ αλλά και τηλεπαιχνίδια που σκοπεύουν να μοιράσουν λεφτά και πλούσια δώρα. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Slam» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 15.50, και έχει σκοπό να μοιράσει γνώσεις, χαμόγελα αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο το οποίο μπορεί να αγγίξει έως και τις 5.000 ευρώ!Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Η διαδικασία
Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα διαγωνίζονται τρεις παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις, θα προσπαθούν να βρουν γράμματα και θα ξεκελειδώνουν λέξεις από τον πίνακα του «Slam». Κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα. Αυτή είναι και η πρόκληση του παιχνιδιού. H αναζήτηση του γράμματος γίνεται μέσα από ερωτήσεις γενικών γνώσεων. Ο «κίνδυνος» είναι πως, κάποιες από αυτές, μπορεί να είναι παραπλανητικές!
Oι τρεις παίκτες «μονομαχούν» σε τρεις γύρους. Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα «Slam» και να διεκδικήσει έως και 5.000 ευρώ!

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

ΕΡΤ: Κάνει φθινοπωρινή… αντεπίθεση με νέο ενημερωτικό πρόγραμμα!

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά πρώτη φορά για το παιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Alpha! Όλες οι λεπτομέρειες για την μεγάλη πρεμιέρα! (βίντεο)

Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού! Τα απίστευτα ουρλιαχτά της παρουσιάστριας… (βίντεο)