Στην εκπομπή τους, «Δύο στις 2», η Φωτεινή Γεωργαντά και η Μαρία Ένεζλη σχολίασαν όλες τις εξελίξεις από το Survival Secret.
Ο άγριος καυγάς του Γιάννη Αϊβάζη με τους παίκτες των «Αγωνιστών», μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος.

Όπως ανέφεραν οι παρουσιάστριες, «Ας χαλαρώσει και λίγο ο Άρης, δεν τρέχει και τίποτα. Ένα αγώνισμα ήταν! Ακόμη δεν ξεκίνησαν, μετά τι θα γίνει θα πιαστούνε και στα χέρια; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Μπορείς να καβγαδίσεις χωρίς να πιάνεις προσωπικά δεδομένα του άλλου!» είπε η Μαρία Ένεζλη, αδειάζοντας δημόσια τον Άρη Μπαλαμπάνη, παίκτη των Αγωνιστών, ο οποίος φαινόταν ο πιο εριστικός από όλους. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lnsmisoYPJ4[/embed]

Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου κατακεραύνωσε το σχετικό περιστατικό, λέγοντας: «Όλο αυτό μου μοιάζει και λιγάκι σεναριοποιημένο. Κάποιος θέλει να προβληθεί, κάποιος θέλει να αναπαραχθεί, είναι καλό όλο αυτό για την προσέλκυση του τηλεοπτικού κοινού! Ξέρουν ότι αν προκαλέσουν έναν καυγά θα γίνουν τα άτομα προς συζήτηση τις επόμενες ημέρες!» είπε η δημοσιογράφος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xbDVidzNdwo[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Κώστας Χαρδαβέλλας; Όσα αποκάλυψε ο ίδιος on air… (βίντεο)

Είναι επίσημο! Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την άφιξη του…

Αποκλειστικό! Ποια γνωστή ηθοποιός «εισβάλλει» στο… «Κόκκινο νυφικό» του ALPHA;