Φωτιά και λαύρα είναι τα σχόλια του Σάκη Τανιμανίδη για τις αντιγραφές του Survivor αλλά και για την πιθανή συμμετοχή του πρώην συνεργάτη του Γιώργου Μαυρίδη στο «Nomads» του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε στο περιοδικό People, και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για τις αντιγραφές που υπάρχουν στο παιχνίδι επιβίωσης που παρουσίασε ο ίδιος την περσινή σεζόν με τεράστια επιτυχία. Τα καρφιά του Τανιμανίδη για τα αντίστοιχα φετινά προγράμματα (Nomads και Survival tips) είναι αιχμηρά. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...«To Survivor κατέγραψε όντως υψηλές τηλεθεάσεις, κοντά στο 70%, που κανένας μας δεν περίμενε, κι έτσι σάρωσε την διαφημιστική αγορά. Είναι λογικό και θεμιτό, λοιπόν, για μια επιχείρηση (ένα κανάλι) να προσπαθεί να απαντήσει και να αντιδράσει όταν χάνει μερίδιο αγοράς από μια άλλη. Είναι ακόμα καλύτερο όμως όταν αυτό το κάνει δημιουργώντας κάτι καινούργιο, μια νέα πρόταση και όχι με ένα «clopy paste».

Τα νέα προγράμματα που βγαίνουν μπορεί να είναι πολύ καλές εκπομπές, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία αφού παραμένουν η αντίδραση-αντιγραφή προς το Survivor που κατέγραψε ιστορικά υψηλά νούμερα. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Είναι λογικό να θέλεις και να πρέπει να αντιδράσεις, αλλά κάντο με κάτι καινούργιο.

Αν ήταν έτσι, για να σου δώσω ένα υποθετικό παράδειγμα, εγώ δεν θα δημιουργούσα το world party, αλλά το Πρωινάδικο του Σάκη γιατί τότε εκείνη την εποχή πήγαιναν καλά τα πρωινάδικα.

Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία. Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ; Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Όσο για την άποψη που έχει για την πιθανή συμμετοχή του πρώην φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μαυρίδη στο παιχνίδι επιβίωσης Nomads, ο Σάκης σχολιάζει χωρίς να θέλει να σχολιάσει:

Πώς νιώθει, λοιπόν, τώρα που ο Γιώργος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 να συμμετέχει, ως

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, ελπίζω να είναι πάντα καλά»!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οριστικοποιήθηκε το πρώτο νέο ζευγάρι!

ALPHA: Το ιδιαίτερο προσκλητήριο για τη πρεμιέρα του «Κόκκινου νυφικού»

«Η νύφη»: Η Σουρεγιά μένει έγκυος!