Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα στελέχη του STAR θέλουν να μπουν δυναμικά στη μάχη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και να κάνουν τη διαφορά. Γι' αυτό τον λόγο κάνουν προσεκτικά τα «μαγειρέματά» τους αλλά και εξετάζουν σενάρια που είχαν στα σκαριά από... πέρσι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενεργοποίηση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Πέρσι, λοιπόν, τα στελέχη είχαν κάνει συζητήσεις με τη Ντορέτα Παπαδημητρίου αλλά και με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για να αναλάβουν την παρουσίαση του νέου... πρωινού, αλλά τελικά αποφασίστηκε να «παγώσει». Ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018, όμως, είπαν να δώσουν σάρκα και οστά σ' αυτή τη νέα ιδέα και έτσι, κοντά στα τέλη Γενάρη που έληξε αιφνιδιαστικά η συνεργασία του διδύμου με το Epsilon, τούς ξαναπροσέγγισαν και μετά από μια σειρά συζητήσεων ήρθε και η συμφωνία! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου το STAR ανακοίνωσε και επίσημα αυτή τη νέα συνεργασία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Το Star καλωσορίζει την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, στο δυναμικό του. Η Κατερίνα και ο Κρατερός, υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη 26/7/17, συμβόλαιο συνεργασίας με το Star.
Το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης, θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθημερινή πρωινή εκπομπή, μαζί με μία ξεχωριστή ομάδα συνεργατών.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, δήλωσαν:
Κατερίνα Καραβάτου: «Eίμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στο Star. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε, όλοι μαζί και πάλι, από τη νέα σεζόν για να περάσουμε παρέα τα πρωινά μας».

Κρατερός Κατσούλης: «Νέα χρονιά, νέα πρωινή εκπομπή με την εγγύηση του τηλεοπτικού σταθμού Star. Εδώ, μαζί σας, με πολύ κέφι και υπέροχη παρέα για τα καλύτερα πρωινά μας. Ραντεβού τη νέα σεζόν!»

Η νέα σεζόν θα βρει το Star έτοιμο για δυναμική παρουσία στην πρωινή ζώνη. Με μία ψυχαγωγική εκπομπή που θα φέρει τη «σφραγίδα» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με αισιοδοξία, ζεστασιά, κέφι και καλή παρέα».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Ποια κόρη γνωστής παρουσιάστριας είναι η πρωταγωνίστρια στην «Παρθένα Ζωή»;

Αποκλειστικό! Μετά τον Αποστόλη Τότσικα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου βρέθηκε και ο τρίτος πρωταγωνιστής!

Αποκαλυπτικό! ΑΝΤ1: Ο κύβος ερρίφθη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…