Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Kara Sevda»: «Μία από τις δυο σας θα γίνουν τα θύματα αυτού του έρωτα»

Screenshot 2017-06-27 18
ΤV ΝΕΑ 08.07.2017 09:01
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κεμάλ με τη Νιχάν ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να βρουν την κόρη τους. Ο Εμίρ έχει γίνει πια πιο σατανικός και οι ζωές όλων πλέον κινδυνεύουν και περισσότερο της Ζεϊνέπ, στην οποία δεν διστάζει να βάλει φωτιά για να την κάψει ζωντανή! Αραγε θα προλάβει ο Κεμάλ να σώσει τους ανθρώπους που αγαπάει; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

 Η Νιχάν τηλεφωνεί στην αστυνομία και καταγγέλλει τον Εμίρ ότι έχει απαγάγει την κόρη της. Αμέσως η αστυνομία φτάνει στο σπίτι και συλλέγει στοιχεία από το δωμάτιο της μικρής. Η Ζεϊνέπ ξυπνάει σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο και βρίσκει τον Εμίρ να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. «Πού είμαι; Η Ντενίζ πού είναι; Τι της έκανες», τον ρωτάει κι εκείνος της απαντάει: «Μία από τις δυο σας θα γίνουν τα θύματα αυτού του έρωτα. Ο αδελφός σου μου “πήρε” ένα παιδί κι εγώ θα τον τιμωρήσω», αλλά εκείνη δεν πιστεύει ότι θα κάνει κακό στην Ντενίζ. Στο μεταξύ, ο Χακάν βρίσκει ένα γράμμα του Εμίρ προς τον Κεμάλ, μεταξύ των οποίων του γράφει: «Αυτός ο πόλεμος είναι μεταξύ μας! Κράτα μακριά την αστυνομία και θα περιμένω με μεγάλη λαχτάρα να φτάσεις σ’ εμένα. Ανυπομονώ να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο! Η μοναδική γυναίκα μου είναι η Νιχάν και κανένα δικαστήριο δεν θα μπορέσει να το αλλάξει αυτό». Ο Εμίρ μιλάει με τον Αλί και του λέει να βάλει μπροστά το σχέδιο για τη δραπέτευση της Ασού, ενώ ο Κεμάλ υπόσχεται στη Νιχάν: «Θα βρω την κόρη μας και δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Ούτε η Ντενίζ ούτε η Ζεϊνέπ». Ο Εμίρ τούς παρακολουθεί από μια κάμερα -η οποία φαίνεται σαν περιστέρι- που έχει βάλει κάπου σ’ ένα δέντρο. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Κεμάλ ζητάει τη βοήθεια του Χακάν ώστε ο Μεχμέτ που βρίσκεται φυλακή να μιλήσει και να πει όσα ξέρει. «Δεν είναι νόμιμο αυτό που έχω στο μυαλό μου», παραδέχεται ο Κεμάλ και ο Χακάν τον καθησυχάζει: «Ούτε εκείνος κάνει νόμιμα πράγματα». Την επόμενη μέρα η Νιχάν που δεν αντέχει να κάθεται άλλο στο σπίτι, πάει να βρει τη Μουζγκιάν μήπως γνωρίζει κάτι. Η μητέρα του Εμίρ όμως δεν ξέρει τίποτα. «Εχω να τον δω μέρες, αλήθεια δεν ξέρω τίποτα», ισχυρίζεται και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Μπανού, η οποία δίνει στη Μουζγκιάν ένα κουτί γεμάτο χρήματα και ένα γράμμα από τον Εμίρ: «Χρησιμοποίησε αυτά τα λεφτά στο μέλλον και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα πια. Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει από τη στιγμή που έφυγε η Νιχάν, αλλά συνεχίζει να χτυπάει δίπλα της».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η επιβεβαίωση του tv-24.gr! Εκτός Happy Day η Ελένη Τσολάκη! Η ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής! Άκρως συγκινημένη η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Όλο το παρασκήνιο της πρώτης σύσκεψης και το μήνυμα στους συνεργάτες της!

Από παίκτες του «Survivor» παρουσιαστές – Ποιοι αναλαμβάνουν τη δική τους εκπομπή – Β’ Μέρος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top