Οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσαντίνος Μπογδάνος την Τρίτη κατά την διάρκεια της εκπομπής του προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΚΑΙ, με το κανάλι να «αδειάζει» τον παρουσιαστή του και να ζητά συγγνώμη για όσα είπε. Ο παρουσιαστής στράφηκε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε μια αποστροφή του λόγου του, με αφορμή την καταστροφική φωτιά στην Μάνη.

«Όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα “γεια”. Να του πει “είστε καλά;”, “χρειάζεστε κάτι;” ή τελοσπάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό, οπότε τώρα θέλουν οι άλλοι να κατέβει άνθρωπος σε αυτούς που καίγονται;», ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο κ. Τσίπρας συνδέεται με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΙ και καταλήγει: «ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=7qjrdhxIyt0[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ανακοίνωση εργαζομένων στις επιχειρήσεις media του Ομίλου Κυριακού

Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζεται για solo καριέρα

«Μπρούσκο»: Γέννα, φόνος, παράνομος έρωτας και γάμος! Αυτό είναι το φινάλε!