Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Στο «περίμενε» είναι τα στελέχη του SKAI για τις αποφάσεις του Τούρκου παραγωγού Αντζούν Ιλίτζαλι σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του «Survivor». Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβληθεί το ριάλιτι επιβίωσης τον Φεβρουάριο του 2018,αλλά μετά την κίνηση-ματ του ANT1 να αποκτήσει το «Nomads»,υπάρχουν σκέψεις του παραγωγού να μετακινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Το κανάλι του Φαλήρου επιβεβαιώνει ότι στους διαδρόμους του ακούγεται πως θα ανατραπεί ο προγραμματισμός στην prime time,αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη ενημέρωση από την Τουρκία. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Πάντως,αυτό που ακούγεται πολύ πιθανό,αν το «Survivor» ξεκινήσει στο Α μισό,είναι να αναβληθούν για το Β μισό τόσο ο δεύτερος κύκλος του «The Voice»,αλλά και η αναβίωση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Αυτά που συνεχίζουν ακάθεκτα,ανεξάρτητα από τις αποφάσεις για το ριάλιτι επιβίωσης,είναι οι παραγωγές «My style rocks» και του «My man can».

Όπως και να χει,θα πρέπει να ξεκαθαριστούν όλα αυτά διότι μπήκε ο Ιούλιος και έτσι οι νέες εκπομπές θα πρέπει να ξεκινήσουν τις απαραίτητες προετοιμασίες τους.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Μία μεγάλη αλλαγή στον ALPHA…

Σταθερή η πολιτική του STAR για τη νέα σεζόν!

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1! Η Νομικού, ο Γρηγόρης, ο Λιάγκας, ο Θέμος ,ο Μουτσινάς και ο Σεφερλής…