Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πρώτο σας είχε ενημερώσει το tv-24.gr πως ο ΑNT1 μετά από απόφαση του Γιάννη Λάτσιου «παγώνει» τη «Φάρμα» και έτσι αναζητείται το νέο ριάλιτι που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου στο Α μισό της επόμενης σεζόν. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

Αυτό το πρόγραμμα ακούει στο όνομα «Nomads», δηλαδή «Νομάδες». Είναι ένα project πάρα πολύ δυνατό που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό υπάρχουν τρεις ομάδες. Η μία ζει σε άνετες συνθήκες, η άλλη να ζει κοντά στους ιθαγενείς και την άλλη στην έρημο. Φυσικά και σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει ομάδα διασήμων,όπως και στο «Survivor» Όλοι λοιπόν καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, ενώ υπάρχουν και απαιτητικοί διαγωνισμοί μεταξύ τους!

Η συμφωνία έχει κλειστεί και αναζητείται το ακριβές μέρος που θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα,γιατί στα ξένα φορμάτ υπάρχουν 4 πιθανές τοποθεσίες. Πάντως η πρόθεση του ΑΝΤ1 είναι το νέο ριάλιτι να προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια του κάθε επεισοδίου να είναι λίγο λιγότερη από δύο ώρες. Διαβάστε ακόμα περισσότερα...Τέλος,σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr,ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου ριάλιτι θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Παραμένει δηλαδή η απόφαση των στελεχών του ΑΝΤ1 να εμπιστευθούν ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα τους στον συγκεκριμένο παρουσιαστή,όπως θα έπρατταν το ίδιο και με τη «Φάρμα»,αλλά και με το «I am celebrity get out of here».

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Γυρίσματα για τη celebrity εκδοχή του «Ρουκ Ζουκ»! Ποιοι έπαιξαν;

Αποκλειστικό! Τι συζητά η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον SKAI πέρα από το «Κάνε Παζάρι»;

Το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑNT1 και η ανατροπή με τον Γιώργο Λιάγκα…