Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Τι συζητά η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον SKAI πέρα από το «Κάνε Παζάρι»;

za
ΤV ΝΕΑ 27.06.2017 08:00
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο SKAI και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη κάνει μία σειρά από ραντεβού,ώστε να κλειστεί το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Σε κουβέντες βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου,ώστε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου. Αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο θα συνεχίσει κανονικά στο «Κάνε Παζάρι» και από εκεί και πέρα θα συζητηθεί το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού.

Πέρα όμως από αυτό,η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον SKAI ώστε να αναλάβει και μία νέα καθημερινή ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρεθεί στη ζώνη 12 με 2. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Όπως σας έχουμε γράψει ξανά,το κανάλι δεν επιθυμεί να αλλοιώσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη και για αυτό δεν ετοιμάζεται κανονική ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης,αλλά της μεσημεριανής. Απέναντι δηλαδή ακριβώς από τη Ζήνα Κουτσελίνη (αν παραμείνει στη ζώνη της του χρόνου στο STAR). Πάντως,αν ισχύουν και τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μετακομίζει στο 12 με 2,τότε θα έχουμε τον άμεσο δίωρο ανταγωνισμό τριών παρουσιαστριών (Μενεγάκη,Παπαδημητρίου,Κουτσελίνη).

Στο προσεχές διάστημα θα δούμε αν οι συζητήσεις Ντορέττας με SKAI θα καταλήξουν και φυσικά αναμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τη μεσημεριανή ζώνη του EPSILON.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Η «Φάρμα» έφυγε! Ποιο reality ξανά πέφτει στο τραπέζι των συσκέψεων;

Το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑNT1 και η ανατροπή με τον Γιώργο Λιάγκα…

Αλλαγή-βόμβα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι συμβαίνει;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top