Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Η τελευταία σκηνή Μελίνας και Αχιλλέα

mprousko1516
ΤV ΝΕΑ 26.06.2017 11:01
Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» έχουν τελειώσει εδώ και αρκετές μέρες, ενώ το φινάλε τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα στις 10 Ιουλίου. Τα γυρίσματα έγιναν νωρίτερα στα Χανιά, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, όμως οι ηθοποιοί γύρισαν στην Κύπρο και έκαναν ακόμα μερικές σκηνές, τις τελευταίες της σειράς. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι τελευταίες σκηνές του πιο καυτού ζευγαριού του «Μπρούσκο», της Μελίνας με τον Αχιλλέα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Σεναριακά θα δούμε τη Μελίνα να είναι έγκυος και το ζευγάρι σε πελάγη ευτυχίας να περιμένουν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Η Μελίνα είχε ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια για να αποκτήσει παιδί και η αγάπη της γι’ αυτά είναι τόσο μεγάλη που θέλει να κάνει ακόμα πολλά παιδιά.
Γενικότερα, ο Αχιλλέας με τη Μελίνα είναι ένα ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε όσο κανένα άλλο. Ενα ζευγάρι που αντιμετώπισε χωρισμούς, αποβολές, απαγωγές και το φάσμα του θανάτου να τους απειλεί λίγο πριν το τέλος με τον σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα. Ενα ζευγάρι που ξεπέρασε τα όρια της αγάπης και που μετά από τόσα χρόνια κατόρθωσε το ακατόρθωτο για πολλούς. Να είναι ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα, όπως με την πρώτη ματιά, όπως με το πρώτο ερωτικό σμίξιμο. Για τη Μελίνα και τον Αχιλλέα το «Μπρούσκο» δεν είναι πικρό, είναι γλυκό σαν μέλι. Η ευτυχία σημαδεύει τη ζωή τους, τώρα η Μελίνα περιμένει κι άλλο παιδί, βαφτίζουν με πολλή χαρά το μικρό τους κοριτσάκι, βρίσκουν τις ισορροπίες τους σε σχέση με τη δουλειά της Μελίνας που διαπρέπει, αλλά πάνω από όλα συνεχίζουν να ζουν το ίδιο ερωτικό πάθος. Οπως εξακολουθεί να λέει ο Αχιλλέας, η Μελίνα δεν είναι απλά η σύντροφός του και η γυναίκα του. Είναι η «γκόμενά» του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Το φινάλε λοιπόν βρίσκει το ζευγάρι ευτυχισμένο όσο ποτέ. Ο Αχιλλέας, αν και έγκυος η Μελίνα, θέλει συνεχώς να επιβεβαιώνει τον έρωτά τους. Θέλει να ζουν όχι σαν ένα συνηθισμένο ζευγάρι με παιδιά, αλλά κάτι σαν εραστές. Αναζητά πάντα τρυφερές και ερωτικές στιγμές μαζί της και δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η σχέση τους είναι ερωτική και παθιασμένη σαν το «Μπρούσκο».
Στην τελευταία σκηνή που γύρισαν ο Ανδρέας Γεωργίου με την Ελένη Βαΐτσου, ως Αχιλλέας και Μελίνα, αποδεικνύουν αυτό το πάθος και το νόημα του τίτλου της σειράς. «Μπρούσκο» τέλος, λοιπόν, γι’ αυτούς με μια... «μεθυστική» σκηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Kara Sevda»: Η Ζεϊνέπ χάνει το μωρό!

Το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑNT1 και η ανατροπή με τον Γιώργο Λιάγκα…

Αλλαγή-βόμβα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι συμβαίνει;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top