Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Λίαν συντόμως θα ρίξει οριστική αυλαία το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι του ALPHA με τίτλο «READY, STEADY, COOK» με τον Άκη Πετρετζίκη. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Το ερωτηματικό είναι αν η συνεργασία του σεφ με το κανάλι της Κάντζας θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι ιθύνοντες του Άλφα δηλώνουν ότι θα ήθελαν να τον έχουν και του χρόνου στο δυναμικό τους, ώστε να μη θεωρηθεί «άνθρακες» η μεταγραφή του.

Υπάρχει και η ίδια επιθυμία όμως από την πλευρά του Άκη Πετρετζίκη;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι αρκετά ευχαριστημένος με τον ALPHA. Εκείνος ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή που θα δίνει «μαγειρικές» συμβουλές στους τηλεθεατές,ωστόσο το κανάλι επέμενε να αναλάβει ένα παιχνίδι μαγειρικής. Παρά τις αρχικές διαφωνίες,τελικά τον έπεισαν. Το ότι το κανάλι της Κάντζας «χρέωσε» μία αποτυχία στον Άκη Πετρετζίκη είναι κάτι που έχει δημιουργήσει ένα κακό κλίμα γύρω από τη συνεργασία τους. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι όλα δείχνουν πως το MEGA ( κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει τη νέα σεζόν με κανονικό πρόγραμμα) θα θελήσει να αποκτήσει ξανά τον τηλε-σεφ στο δυναμικό του. Και μάλλον και εκείνος θα θέλει το ίδιο,αφού πάντα δηλώνει ότι είναι παιδί του Mega.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Καζάνι που βράζει ο ΑΝΤ1! Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Το tv-24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν…

Συμφωνία για Λιάγκα και ΑΝΤ1! Τι ακριβώς θα κάνει τη νέα σεζόν;