Την Τρίτη 27 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθούν γι' ακόμη μια χρονιά τα Mad Video Music Awards που αποτελεί ένα από το πιο hot event του καλοκαιριού. Τα MAD VMA, λοιπόν, ανεβαίνουν στη σκηνή του γηπέδου του Tae Kwon Do στο Φάληρο, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Το φετινό σύνθημα των βραβείων είναι Love and Music και ήδη ετοιμάζονται εντυπωσιακά shows και μοναδικές συνεργασίες από τους: Demy, Kristian Kostov, MEΛΙSSES, Mike, Naya, Onirama, Otherview, Playmen, SNIK, Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος "NIVO" Βουρλιώτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Κακουρίωτης, Κώστας Μαρτάκης, Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Αντώνης Ρέμμος, Μπάμπης Στόκας, Τάμτα, Ελένη Φουρείρα, απογειώνοντας την #LOVEandMusic διάθεσή μας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie έχει ήδη ξεκινήσει! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας online στο www.viva.gr. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates της φετινής διοργάνωσης καθημερινά στο Mad TV, στο Mad Radio 106,2, στο www.mad.gr, στο official site των βραβείων: www.videomusicawards.gr, στην επίσημη σελίδα facebook / Mad Video Music Awards στο official account στο twitter @madVMA αλλά και στο επίσημο instagram profile @madvma αλλά και στο snapchat βρείτε το MadTV.