Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Είναι δεδομένο πως η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο πρωινό του Αντ1,αφού φέτος κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Βέβαια,εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες τα νούμερα έχουν πέσει λίγο στο νεανικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Ο λόγος φαίνεται πως είναι το γεγονός πως πλέον στην ζώνη 10 με 11 η Κατερίνα Καινουργίου κάνει τα μηχανάκια να «χτυπούν» κόκκινο ελέω των τηλεφωνικών γραμμών. Η ενότητα αυτή έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στον Αντ1 και ήδη τα στελέχη προβληματίζονται για το πως θα μπορέσουν του χρόνου να ξεπεράσουν αυτό το «εμπόδιο».

Φυσικά τα πράγματα του χρόνου αναμένονται να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα,αφού είναι πολύ πιθανό το Mega,το Σταρ και ο Σκαι να ενεργοποιήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη,χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Τι γίνεται όμως με τους συνεργάτες στο πάνελ; Και αναφέρομαι στο πάνελ,διότι οι συνεργάτες που κατέχουν στήλες στην εκπομπή παραμένουν κανονικά και την ίδια σεζόν.

Σίγουρα στην εκπομπή για πέμπτη χρονιά θα βρίσκεται ο Θέμης Γεωργαντάς,ενώ είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον Κώστα Τσουρό. Τον δεύτερο το κανάλι τον στηρίζει αρκετά και τον «πιστεύει». Εννοείται πως η πρόθεση είναι να παραμείνει και η Σάσα Σταμάτη,χωρίς εκείνη να κρύβει την επιθυμία της να αναλάβει και κάτι δικό της. Φυσικά στον Αντ1 έχουν αρχίσει να «φοβούνται» πως η έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Mega (λόγω του ότι η Σάσα εργάζεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά») ίσως ενισχύει τις πιθανότητες μεταγραφής της δημοσιογράφου. Σε κάθε περίπτωση,τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και τα λοιπά στελέχη θα προσπαθήσουν να πείσουν τη Σάσα να μην ενδώσει στις ανταγωνιστικές «σειρήνες». Τέλος,για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη τίποτα δεν έχει γνωστοποιηθεί για το τηλεοπτικό του μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει εκτιμηθεί το ότι πολλές φορές φέρνει στην εκπομπή πολύ δυνατές συνεντεύξεις και σίγουρα αυτό θα προσμετρήσεις για τις αποφάσεις. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Και κάτι ακόμη! Ακούγεται τις τελευταίες μέρες έντονα πως μία σκέψη του Γιάννη Λάτσιου είναι η ένταξη του Νίκου Μουτσινά στην πρωινή εκπομπή,έστω και για κάποιες φορές την εβδομάδα και για συγκεκριμένες ενότητες,αν και ο παρουσιαστής έχει δηλώσει αμέτρητες φορές δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Και άλλο παιχνίδι φέρνει ο Τούρκος στον ΣΚΑΪ! Όλο το ρεπορτάζ…

Αποκλειστικό! Το tv-24.gr σας αποκαλύπτει τις αποφάσεις του Γιάννη Λάτσιου

Θα ενεργοποιήσει το STAR την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη; Έρχεται ο Λιάγκας και η Τσαπανίδου πάει μεσημέρι;