Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Αύριο κλείνει μία εβδομάδα στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος και το κλίμα στο κανάλι είναι πολύ αισιόδοξο. Όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού πιστεύουν ότι με την επιστροφή του έμπειρου στελέχους και τις υπερεξουσίες, που πλέον κατέχει, ότι η επόμενη σεζόν για το Μαρούσι θα είναι πάρα πολύ δυνατή. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Πάντως, το tv-24.gr έκανε ρεπορτάζ και έμαθε σε ποια από τα προγράμματα, που είχε αποφασίσει να εντάξει από του χρόνου ο Τζώρτζης Ποφάντης και το επιτελείο στον ΑΝΤ1, αποφάσισε ο Γιάννης Λάτσιος να δώσει την τελική έγκριση του.

Από τα φετινά προγράμματα δεδομένα είναι το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και το «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, ενώ πολύ θετικός και στη συνέχιση του «Ρουκ Ζουκ». Ακόμα οριστική είναι η απόφαση για ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τέλος, και η ελληνική διασκευή της σειράς «Χουάνα» έχει πάρει και με τα νέα δεδομένα στην διοίκηση το πράσινο φως. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Όσο για τη «Φάρμα»,το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει πει την τελική του κουβέντα, αλλά η παραγωγή συνεχίζει να βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας. Οι οριστικές αποφάσεις για το ριάλιτι θα παρθούν στο προσεχές διάστημα.

Ακόμα, ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει πάρει αποφάσεις για το αν θα εντάξει στο πρόγραμμα του και την ελληνοποίηση του format που έρχεται από την Κροατία και τιτλοφορείται «No matter what» (μτφ. «Ό,τι και αν γίνει»), για το οποίο πρώτο σας ενημέρωσε το tv-24. Το κανάλι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα δαπανήσει χρήματα για δεύτερη καθημερινή σειρά.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! «Ό,τι και αν γίνει»: Η οικογένεια που «εξορίζεται» σε ένα χωριό για… 1 εκατομμύριο ευρώ!

Θα ενεργοποιήσει το STAR την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη; Έρχεται ο Λιάγκας και η Τσαπανίδου πάει μεσημέρι;

Μόνο στο tv-24.gr! Δύο νέες εκπομπές στο EPSILON! Αναλυτικό ρεπορτάζ!