Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μόνο στο tv-24.gr! Δύο νέες εκπομπές στο EPSILON! Αναλυτικό ρεπορτάζ!

za
ΤV ΝΕΑ 10.06.2017 13:09
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Και φέτος το EPSILON δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ζωντανό πρόγραμμα τον Αύγουστο και ήδη οι πρώτες αποφάσεις για τη θερινή περίοδο έχουν παρθεί. Το tv-24.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ... Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 11 το πρωί θα παρουσιάζει νέα εκπομπή η Τζωρτζέλα Κοσιαβα, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται τρεις ώρες αργότερα, δηλαδή στις 2 το μεσημέρι.

Την Τζωρτζέλα ο σταθμός και η διοίκηση την εμπιστεύεται πάρα πολύ και την εκτιμά, γι αυτό και της δίνει την καθημερινή εκπομπή. Έχει μεγάλο γκελ σε γυναικεία κοινά, αυτά που θέλει και ο σταθμός (τα περισσότερα εμπορικά που προωθεί το κανάλι αφορούν το γυναικείο κοινό). Η καθημερινή εκπομπή θα είναι κάτι σαν το «Φτιάξε καφέ» αλλά πιο ανάλαφρη, θα έχει μαγειρική και καλεσμένους. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Τα καλοκαιρινά πλάνα όμως δεν σταματούν εδώ... Η Ανθή Βούλγαρη, επίσης στην ομάδα του «Φτιάξε Καφέ» θα αναλάβει ένα νέο infotainment μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο. Θα έχει μια μικρή δόση ενημέρωσης, όταν και οπότε χρειάζεται. Και αυτή η εκπομπή θα ξεκινά στις 11 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι.

Οι ομάδες και των δύο εκπομπών δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί, αν και θα είναι δημοσιογράφοι από το δυναμικό του σταθμού υπάρχουν στο κανάλι. Και θα αλλάζουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ανάλογα με τις άδειες τους.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι χθες έγιναν τελικές συζητήσεις και συμφώνησαν οι δύο δημοσιογράφοι. Τέλος, στα σχέδια του καναλιού είναι και μία απογευματινή εκπομπή μεγάλης διάρκειας. Ακόμα ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ή ποια θα την παρουσιάσει.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Φεύγει από τον ALPHA για τον ΑΝΤ1!

Η επόμενη μέρα από την επιστροφή του Μεσσία στον ΑΝΤ1 και η νέα αποχώρηση – «βόμβα»!

Αποκλειστικό! Ετοιμάζει τελικά ο ΑΝΤ1 το «Dancing with the stars»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top