Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πριν λίγες μέρες η Γκαλένα Βελίκοβα βρέθηκε καλεσμένο στο "Happy Day" και αποκάλυψε πως το «Dancing with the stars» επιστρέφει τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αυτή η εξέλιξη φάνηκε δεδομένη μετά από αυτή τη δήλωση, ωστόσο η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Το tv-24.gr επικοινώνησε με στέλεχος του ΑΝΤ1 και έλαβε την εξής απάντηση: "Αυτή τη στιγμή το κανάλι δεν επιβεβαιώνει την επιστροφή του χορευτικού σόου και σίγουρα η ανακοίνωση δεν θα γινόταν μέσω της Γκαλένα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, αλλά δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο αυτή τη στιγμή"

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κανάλι θα συνεχίσει να επενδύει στα σόου παρά την είσοδο του στον κόσμο των «ριάλιτι». Το αν θα είναι το «Dancing» ή κάτι άλλο, θα αποφασιστεί από τον Γιάννη Λάτσιο στο προσεχές διάστημα. Ο προβληματισμός στο κανάλι είναι μήπως δεν είναι «σωστό» και «εύκολο» να υπάρχουν την ίδια τηλεοπτική περίοδο δύο προγράμματα με celebrity διαγωνιζόμενους, αφού και στη «Φάρμα» θα επιλεχθούν διάσημοι παίκτες επηρεασμένοι από τη δομή του «Survivor».

Φυσικά πολύς ντόρος έχει γίνει για το αν θα δούμε κανονικά 6ο κύκλο του σόου ή θα διαλέξουν την έκδοση «Dancing With The Stars: All-Stars». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 ετοίμαζαν τη δεύτερη version, αλλά οι απαντήσεις των παλαιοτέρων διαγωνιζόμενων ήταν αρνητικές. Αυτό ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που δεν θα προτιμηθεί αυτή η επιλογή. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Τέλος, άγνωστο παραμένει αν στην παρουσίαση θα δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια ή τη Δούκισσα Νομικού. Η πρώτη, για την ώρα, δεν είναι πολύ θετική αφού θεωρεί ότι θα κάνει πισωγύρισμα. Δεν είναι τυχαίο ότι αρνήθηκε την φετινή πρόταση του ΑΝΤ1 για το «So you think you can dance».

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Εκτός ΑΝΤ1 η «Διπλή Ταυτότητα»! Μεταγραφή σε άλλο κανάλι;

EPSILON: Κι άλλη ανανέωση συμβολαίου – Ποιο πρόσωπο συνεχίζει στο κανάλι;

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Δυσάρεστες εξελίξεις! Ο Παύλος στον γκρεμό – Δυστύχημα – σοκ!