Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πρώτο σας αποκάλυψε το tv-24.gr πριν αρκετό καιρό πως η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας ετοιμάζουν νέα δραματική σειρά με τίτλο «Διπλή Ταυτότητα» για λογαριασμό του ΑNT1 Κύπρου και κατά πάσα πιθανότητα και στον ΑNT1 Ελλάδος. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Οι συζητήσεις βρίσκονταν σε καλό δρόμο, αλλά στην πορεία τα πράγματα «πάγωσαν». Αυτό συνέβη επειδή το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκαθάρισε στην ομάδα της σειράς πως η μόνη διαθέσιμη ώρα προβολής είναι στις 6 ώρα το απόγευμα, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και αυτό διότι για τις υπόλοιπες ζώνες έχουν «κλειστεί» τα προγράμματα ή για την ακρίβεια η τυπολογία των προγραμμάτων.

Η ομάδα της της σειράς «Διπλή Ταυτότητα» ήταν κάθετα αρνητική στην προοπτική αυτής της ώρας,αφού η πλοκή είναι αστυνομική και θα μπορούσε να "σταθεί" θεματολογικά μόνο στη βραδινή ζώνη. Δεν ήταν διατεθειμένη να επαναληφθεί το λάθος που έγινε το φθινόπωρο με τα «Πέντε Κλειδιά». Τότε η Ρένα Ρίγγα επέμενε η καθημερινή σειρά να προβάλλεται στη βραδινή ζώνη, αλλά τελικά την είδαμε νωρίς το απόγευμα, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και στην πορεία το κόψιμο της σειράς. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Μετά το «πάγωμα» με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμός και συγκεκριμένα με τον STAR και τον ΣΚΑΙ. Τίποτα αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται σίγουρο και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει παράλληλα και την καθημερινή δραματική σειρά με τίτλο «Η οργή». Ένα πρόγραμμα, που εννοείται πως ακόμα υπάρχει στον προγραμματισμό στο σταθμό του Φαλήρου, όπως μάθαμε και χθες μετά από επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το που θα προβάλλεται η «Διπλή Ταυτότητα» στην Κύπρο θα εξαρτηθεί από το που θα βρει «στέγη» και στην Ελλάδα.

Τέλος, αυτό που μάθαμε χθες είναι ότι δεν αποκλείεται στον ΑΝΤ1 να υπάρξει και δεύτερη καθημερινή σειρά κομεντί, πέρα από τη «Χουάνα», για να προβάλλεται στη ζώνη 6-7. Σε αυτό το slot βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε και ένα νέο δυνατό τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς ακόμα ο παρουσιαστής να έχει δεχθεί κάποια πρόταση για αυτό.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Οχτώ αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις…

«Έλα στη θέση μου»: Η Φαίη περνάει στην αντεπίθεση!

«Μπρούσκο»: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή!