Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οχτώ αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις...

za
ΤV ΝΕΑ 07.06.2017 08:00
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πλούσιο "καλαθάκι" έχουμε σήμερα με μπόλικες μικρές τηλεοπτικές ειδήσεις...

1. Γράφτηκε ότι η Μαρία Ένεζλη θα αναλάβει καλοκαιρινή εκπομπή στο EPSILON. Το tv-24.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί από το κανάλι καμία τέτοια πρόταση. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πως ο σταθμός έχει καλοκαιρινά σχέδια για εκείνη. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...2. Η προηγούμενη διοίκηση του ΑΝΤ1 επιθυμούσε την επιστροφή του «Rising Star» στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι αρκετά υπέρ ενός δεύτερου κύκλου.

3. Γράφεται ότι η Αννίτα Πάνια είναι δυσαρεστημένη τον τελευταίο καιρό με το EPSILON, διότι υπάρχουν στις εκπομπές της πληθώρα εμπορικών- telemarketing θεμάτων και η δυσαρέσκεια ενισχύθηκε μετά τα επεισόδια με το Νίκο Καρβέλα. Οι πηγές μας επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά αυτόπτες μάρτυρες στους διαδρόμους του καναλιού υποστηρίζουν ότι οι επαφές της παρουσιάστριας με το Μένιο Φουρθιώτη είναι φιλικές... Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...4. Στη Μύκονο βρέθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και δεν μίλησε και με τα πιο κολακευτικά σχόλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει στον ALPHA!

5. Η Φιλιώ Γιαννακοπούλου είναι η αρχισυντάκτρια που έκανε επιτυχία 2 χρόνια με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου στο EPSILON, αλλά και φέτος κατάφερε να βγάλει ένα νέο προφίλ από τη Ναταλία Γερμανού αλλάζοντας της τη θεματολογία. Οι «κεραίες» του tv-24.gr "έπιασαν" ότι συζητά με ανταγωνιστικό κανάλι, ώστε να αναλάβει την αρχισυνταξία νέας εκπομπής.

6. Κατηγορηματικά διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να έχει ζητήσει από τον ΑΝΤ1 να αναλάβει κάτι πιο δημοσιογραφικό τη νέα σεζόν. Μέσα στην εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο και όπως όλα δείχνουν θα μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου με μία ή δύο εκπομπές. Κλασσικό late night πάντως δεν θα ήθελε να κάνει, αφού ο παρουσιαστής κρίνει ότι το είδος των εκπομπών με συνεντεύξεων δεν είναι αυτή την περίοδο στα «άνω» τους. Ίσως να ετοιμάσει στο προσεχές διάστημα ίσως ένα εναλλακτικό διαφορετικό πρόγραμμα για τη βραδινή ζώνη,το οποίο θα στηρίζεται πάνω στην προσωπικότητα του. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

7. Σε συζητήσεις με τον ALPHA προχώρησε πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στο «Happy Day». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr, το κανάλι δεν επιθυμεί να κάνει «γενναίες» αλλαγές στην πρωινή εκπομπή, παρά την αισθητή πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

8. Μεταγραφή «ψήνεται» τον τελευταίο καιρό. Το EPSILON έχει προσεγγίσει την Κατερίνα Ζαρίφη για να την εντάξει στο δυναμικό του. Η ίδια όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον ALPHA. Πάντως, τα δημοσιεύματα ότι μαζί της ακολουθεί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν έχουν καμία βάση. Στον παρουσιαστή δεν έχει γίνει φέτος από το EPSILON καμία πρόταση...

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό: Καταβάλλονται τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο “ΟΛΑ”!

Αποκλειστικό! Αφήνει η Ναταλία Γερμανού το EPSILON για τον ALPHA;

Αποκλειστικό! Τι συμβαίνει με τις νέες εκπομπές του ΑΝΤ1;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top