Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Αφήνει η Ναταλία Γερμανού το EPSILON για τον ALPHA;

za
ΤV ΝΕΑ 06.06.2017 10:00
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Αναβρασμός επικρατεί στο EPSILON το τελευταίο διάστημα και αρκετές αποχωρήσεις παρουσιαστών, πανελιστών και αρχισυντακτών αναμένεται να προκύψουν. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Το ρεπορτάζ του tv-24.gr αναφέρει πως η Ναταλία Γερμανού επιθυμεί να αποχωρήσει από το κανάλι και είναι κάτι που πλέον δεν το κρύβει κιόλας. Είναι αρκετά δυσαρεστημένη με αρκετά πράγματα σε σχέση με το σταθμό τόσο σε πρωινό, όσο και σε βραδινό επίπεδο.

Από τη μία, το EPSILON έχει «φορτώσει» την εκπομπή με πάρα πολλά εμπορικά θέματα, που ρίχνουν την τηλεθέαση και σε καμία περίπτωση η Ναταλία δεν νιώθει πως το κανάλι στηρίζει το πρόγραμμα της, αφήνοντας την να «παλεύει» με υπερβολικά ολιγάριθμη δημοσιογραφική ομάδα. Από την άλλη, μη ξεχνάμε ότι ενώ προοριζόταν παρουσιάστρια του «Star Academy» και εν μία νυκτί βρέθηκε στην κριτική επιτροπή.

Όλα αυτά λοιπόν και ενδεχομένως πολλά ακόμα έχουν κάνει τη Ναταλία Γερμανού να μη θέλει να συνεχίσει την πορεία στο σταθμό για τέταρτη χρονιά. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ έχει δεχθεί και μία άκρως δελεαστική πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα, κρούση έχει δεχθεί από τον ALPHA, ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη 10 με 1, αντικαθιστώντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας πιστεύουν ότι η Κωνσταντίνα δεν πρέπει να πάρει το πράσινο φως, ωστόσο ακόμα η ιδιοκτησία του σταθμού δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και αυτή θα καθορίσει ενδεχομένως τόσο το μέλλον της Σπυροπούλου, όσο και της Γερμανού. Στο παιχνίδι της ονοματολογίας για τη συγκεκριμένη να αναφέρουμε πως υπάρχει και η Κατερίνα Καραβάτου...

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Τι συμβαίνει με τις νέες εκπομπές του ΑΝΤ1;

Αποκλειστικό! Τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη από τη μεσημεριανή ζώνη του ΈPSILON! Όλο το ρεπορτάζ!

Ο νέος «πονοκέφαλος» της Ελένης Μενεγάκη ακούει στο όνομα του Τούρκου παραγωγού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top