Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πριν περίπου δύο μήνες το κλίμα στο EPSILON ήταν πολύ θετικό για τη συνέχιση της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη. Αρχές Απριλίου έγινε ξανά η στροφή στο πιο lifestyle ρεπορτάζ και τότε τα νούμερα όντως είχαν ανέβει αισθητά,ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Σύντομα η μεσημεριανή εκπομπή κατρακύλησε ξανά σε πολύ χαμηλά μονοψήφια ποσοστά με απόλυτο "αγκάθι" το νεανικό κοινό,που πολλές φορές με δυσκολία περνάει το 3%. Το tv-24.gr έκανε ρεπορτάζ... Μέχρι αυτή τη στιγμή,λοιπόν,η διοίκηση του σταθμού δεν έχει την πρόθεση να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή "La Biri" και λέω μέχρι στιγμής γιατί ειδικά στο συγκεκριμένο κανάλι οι αποφάσεις πολύ γρήγορα μπορούν να αλλάξουν.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως ο λόγος του "διαζύγιου" δεν είναι άλλος πέρα από τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, δηλαδή δεν υπήρξε κάποια διαφωνία ή κάποιος τσακωμός ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στα στελέχη, όπως είχε γίνει σε παρόμοιες αποχωρήσεις στο σταθμό.

Βέβαια μην παραξενευτείτε αν η Χριστίνα Λαμπίρη αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο στο κανάλι,αφού τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το σημαντικό είναι ότι η Χριστίνα Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη του EPSILON δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης της ή η αντικαταστάτρια της.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Ο νέος «πονοκέφαλος» της Ελένης Μενεγάκη ακούει στο όνομα του Τούρκου παραγωγού!

«Οι Συμμαθητές»: Πώς γράφονται οι τίτλοι τέλους για Τατιάνα – Κρίστη και Αλίκη;

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Ορέστης ορκίζεται εκδίκηση! Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο του;