Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για το νέο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ σε παραγωγή του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί με τίτλο «My style rocks»,το οποίο θα έρθει από τον Οκτώβριο στους δέκτες μας. Τότε κάναμε λόγο για καθημερινή παρουσία του προγράμματος στο prime time, αλλά τώρα φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Η συγκεκριμένη εκπομπή, λοιπόν, προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου και θα έχει τρίωρη διάρκεια. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή ξανά με ένα project με μαμούθ διάρκεια, όπως αυτό του «Survivor».

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, σύμφωνα με τη «Real Life», η ακριβής ώρα έναρξης του ριάλιτι- σόου μόδας. Τα ενδεχόμενα είναι δύο: Το πρώτο είναι να προβάλλεται καθημερινά στη ζώνη 12-3 το μεσημέρι και το άλλο στο 1-4.

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ακόμα μεγαλύτερη μείωση του ενημερωτικού προγράμματος για τον ΣΚΑΙ, αφού εξορίζονται τόσο οι «Αταίριαστοι», όσο και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και αν η εκπομπή τελικά τελειώνει στις 4, τότε εκτός προγράμματος είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και το «ΣΚΑΙ στις 3» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Αυτά τα νέα σίγουρα δεν τα βλέπει με καθόλου καλό μάτι η Ελένη Μενεγάκη, αφού το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να προστεθεί μία τόσο ανταγωνιστική εκπομπή απέναντι της, που μάλιστα θα της «κλέψει» και το δικό της κοινό, το γυναικείο νεανικό κοινό.

Προς το παρόν, βέβαια, η Ελένη έχει μπροστά της τη μάχη με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ξεκινά το "Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 και οι δύο γυναίκες θα έρχονται αντιμέτωπες για μία ολόκληρη ώρα.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος των «Συμμαθητών»

Οι προτάσεις που δέχεται ο Γιώργος Λιάγκας και το… πριόνι που πέφτει στην ενημέρωση του ΣΚΑΙ

«Έλα στη θέση μου»: Εξέλιξη – «βόμβα»! Η Αιμιλία δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Φαίη!