Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει και πάλι στις... επάλξεις. Αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Αναφερόμαστε, φυσικά, στο «Rouk Zouk» που επανέρχεται στη μικρή οθόνη από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 και κάθε μέρα με τη λαμπερή ηθοποιό και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια. Το τηλεπαιχνίδι βασίζεται στο ίδιο φορμάτ αλλά είναι ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στα Studio Κάπα και είναι καθημερινά και πολύωρα για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο στοκ επεισοδίων. Το tv-24.gr εξασφάλισε εικόνες από το πρώτο επεισόδιο και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω μαζί με τη διαδικασία του παιχνιδιού... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η νικήτρια ομάδα των 3ων πρώτων γύρων, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...1ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic:
Στον 1ο γύρο, η παρουσιάστρια δείχνει δυο λέξεις στον αρχηγό της πρώτης ομάδας και ο αρχηγός επιλέγει τη μια, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίχτες φορούν ακουστικά. Σε 40 μόλις δευτερόλεπτα, οι συμπαίχτες του πρέπει να βρουν τη σωστή λέξη. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 10 πόντους. Στη συνέχεια ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ομάδα. Σε κάθε καινούργιο σετ λέξεων αλλάζει ο αρχηγός, ενώ συνολικά οι ομάδες παίζουν με 3 ζευγάρια λέξεων (6 λέξεις ). Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...2ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα:
Η παρουσιάστρια δίνει 4 κατηγορίες λέξεων και ο αρχηγός κάθε ομάδας επιλέγει μια λέξη την οποία πρέπει να περιγράψει με παντομίμα στους υπόλοιπους 4 της ομάδας του, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Αν βρουν τη σωστή λέξη, κερδίζουν 20 πόντους, ενώ αν τη βρουν σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα, ο χρόνος που έχει περισσέψει προστίθεται στους πόντους. Η επόμενη ομάδα επιλέγει από τις υπόλοιπες 3 κατηγορίες και η διαδικασία συνεχίζεται εναλλάξ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...3ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double:
Στον 3ο γύρο ακολουθείται η ίδια ακριβώς διαδικασία με τον 1ο (ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ classic), με τη μόνη διαφορά ότι για κάθε σωστή απάντηση, οι πόντοι διπλασιάζονται (δηλαδή 20 πόντοι για κάθε σωστή απάντηση). Στο τέλος του 3ου γύρου η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, ενώ η άλλη ομάδα αποχωρεί. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω... 

Τελικός Γύρος:
H παρουσιάστρια δίνει στον αρχηγό μια κατηγορία και επιλέγει 4 σχετικές λέξεις. Οι υπόλοιποι παίχτες πρέπει να βρουν τις 4 λέξεις μέσα σε 20 δευτερόλεπτα συνολικά (5’’ ο καθένας). Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζουν από ένα ποσό. Στην επόμενη κατηγορία, για κάθε σωστή απάντηση, το ποσό διπλασιάζεται. Τέλος με την τρίτη και τελευταία κατηγορία, ο αρχηγός καλείται να δώσει 5 λέξεις και η ομάδα του έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μέχρι στιγμής κέρδη της, αρκεί να βρει σωστά τις 4 από τις 5 λέξεις που έχει επιλέξει ο αρχηγός. Εφόσον τα καταφέρει έχει το δικαίωμα να μαντέψει την 5η λέξη, διεκδικώντας 5000 €. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα που έφτασε στον τελικό γύρο, συνεχίζει και στο επόμενο επεισόδιο.

H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το πιο αγαπημένο και «παρεΐστικο» τηλεπαιχνίδι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για Συμμετοχές: Μέσω τηλεφώνου στο 2111 81 59 50, με sms ΑΝ κενό Ονοματεπώνυμο στο 19039 ή στην επίσημη ιστοσελίδα: www.antenna.gr/roukzouk/form