Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας δημιουργεί σε όλους προβλήματα, κυρίως με τη συμπεριφορά της και τις τρελές απαιτήσεις της. Ο Ματθαίος προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση όσο πιο ομαλά γίνεται, ενώ όλοι οι άλλοι που είναι δίπλα της υποφέρουν στην κυριολεξία. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ωστόσο, την πιο περίεργη στάση σ’ αυτή την ιστορία κρατάει η Αναστασία, η οποία έχει αρχίσει να έχει εμμονές με το παιδί που θα γεννήσει η Στέλλα. Ο Ματθαίος, από την άλλη, πιστεύει ότι η Αναστασία το κάνει για να μην πληγωθεί η Στέλλα, όμως αρχίζει κι αυτός να έχει πολλές σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με τη συμπεριφορά της αγαπημένης του.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, η Αναστασία έχει συνδέσει τη γέννηση του παιδιού του Ματθαίου και της Στέλλας με τη λύτρωση που θα πάρει από το παιδί που έχει χάσει.
Δεν έχει φύγει από το μυαλό της το όραμα της μάνας της που της είχε πει ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσει να θρηνεί το χαμό του γιου της, γιατί θα αποκτήσει άλλο παιδί. Θα γίνει μάνα σε ένα κορίτσι που θα του δώσει το όνομα του γιου της. Αυτό δεν μπορεί να το ξεχάσει και με την εγκυμοσύνη της Στέλλας αρχίζει να πιστεύει ότι αυτό το κοριτσάκι είναι το παιδί που για το οποίο της μίλησε η Κατερίνα στον ύπνο της. Κάθε μέρα που περνάει, η Αναστασία όλο και πιο πολύ το δουλεύει στο μυαλό της ότι αυτό το παιδί θα γίνει δικό της. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ετσι περιμένει με μεγάλη αγωνία, ακόμα περισσότερο και από την ίδια τη Στέλλα να γεννηθεί το παιδί για να αισθανθεί ότι είναι και πάλι μητέρα. Ηδη το αισθάνεται. Θέλει όσο τίποτα άλλα στο κόσμο το παιδί της Στέλλας και του Ματθαίου. Από την άλλη, ο Ματθαίος προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάστασή της με όσο πιο διακριτικό τρόπο γίνεται, αλλά υπάρχουν στιγμές που και ο ίδιος τρομάζει με τη συμπεριφορά της. Μια συμπεριφορά που μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και πιο αλλόκοτη και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να την οδηγήσει. Θα μπορέσει να το διαχειριστεί η Αναστασία μέχρι το τέλος;

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: Σοκ! Η Αναστασία θέλει το μωρό του Ματθαίου και της Στέλλας

Ποιες εκπομπές θα συνεχίσουν στο STAR την επόμενη σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ στο tv-24.gr!

Εξελίξεις! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τον ΔΟΛ και το 23% του MEGA!