Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας δημιουργεί σε όλους προβλήματα, κυρίως με τη συμπεριφορά της και τις τρελές απαιτήσεις της. Ο Ματθαίος προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση όσο πιο ομαλά γίνεται, ενώ όλοι οι άλλοι που είναι δίπλα της υποφέρουν στην κυριολεξία.

Ωστόσο, την πιο περίεργη στάση σ’ αυτή την ιστορία κρατάει η Αναστασία, η οποία έχει αρχίσει να έχει εμμονές με το παιδί που θα γεννήσει η Στέλλα. Ο Ματθαίος, από την άλλη, πιστεύει ότι η Αναστασία το κάνει για να μην πληγωθεί η Στέλλα, όμως αρχίζει κι αυτός να έχει πολλές σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με τη συμπεριφορά της αγαπημένης του.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, η Αναστασία έχει συνδέσει τη γέννηση του παιδιού του Ματθαίου και της Στέλλας με τη λύτρωση που θα πάρει από το παιδί που έχει χάσει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Δεν έχει φύγει από το μυαλό της το όραμα της μάνας της που της είχε πει ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσει να θρηνεί το χαμό του γιου της, γιατί θα αποκτήσει άλλο παιδί. Θα γίνει μάνα σε ένα κορίτσι που θα του δώσει το όνομα του γιου της. Αυτό δεν μπορεί να το ξεχάσει και με την εγκυμοσύνη της Στέλλας αρχίζει να πιστεύει ότι αυτό το κοριτσάκι είναι το παιδί που για το οποίο της μίλησε η Κατερίνα στον ύπνο της.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ποιες εκπομπές θα συνεχίσουν στο STAR την επόμενη σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ στο tv-24.gr!

Εξελίξεις! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τον ΔΟΛ και το 23% του MEGA!

Τζώνη Καλημέρης: Η επιστροφή στο MEGA, ο ρόλος – «κλειδί» και η… επόμενη μέρα!