Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Καμία οριστική απόφαση για κανένα πρόγραμμα δεν έχει παρθεί στο STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό επειδή η χρονιά για το κανάλι της Κηφισίας θα κρατήσει μέχρι Τέλη Ιουλίου ή και δεν αποκλείεται και αρχές Αυγούστου. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Βέβαια κάποιες υποτυπώδεις σκέψεις έχουν ξεκινήσει και αξιολογείται το ποια προγράμματα θα μπορούσαν να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι θα συνεχίσουν οι εκπομπές «Shopping Star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα», χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί προφανώς αν θα έχουν την ίδια ώρα προβολής με φέτος.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει,σύμφωνα και με τις πληροφορίες του tv-24.gr, το πράσινο φως για τέταρτη χρονιά του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της Τύχης». Στη μάχη με το «Κάνε Παζάρι» ο Πέτρος Πολυχρονίδης βγαίνει νικητής και αυτό κάνει τα στελέχη του Σταρ να μη βρίσκουν το λόγο να ολοκληρώσουν την εν λόγω εκπομπή στο άμεσο προσεχές διάστημα. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Για το «Master Chef» επίσης υπάρχει η πρόθεση για δεύτερο κύκλο,αλλά είναι δεδομένο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αντίθετα, η καθημερινή σειρά «Αρένα» δεν κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης παρά τις αρχικές φιλοδοξίες και έτσι πολύ σύντομα θα ολοκληρώσει το τηλεοπτικό της ταξίδι. Αυτή τη στιγμή στο Σταρ επικρατούν δύο μεγάλα ερωτηματικά και αναφέρομαι στο μέλλον των εκπομπών «Live U» και «Blind Taste». Για την ενημερωτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου δεν έχει συζητηθεί το παραμικρό,αλλά η αίσθηση για συνέχιση είναι θετική, ενώ πολύ... θολό είναι και το τοπίο με το για την απογευματινή μαγειρική εκπομπή.

Σίγουρα τα νούμερα μετά την έλευση του Σάββα Πούμπουρα στην παρουσίαση δεν είναι καθόλου καλά και για αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν το παιχνίδι μαγειρικής συνεχίσει τη νέα σεζόν με την επιστροφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου ή ακόμα και την οριστική διακοπή του.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκαλυπτικό! Στον ΑΝΤ1 κάνουν «μαγειρέματα» για τη σεζόν 2017-2018

Τζώνη Καλημέρης: Η επιστροφή στο MEGA, ο ρόλος – «κλειδί» και η… επόμενη μέρα!

Οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μετά την έλευση του Γιάννη Λάτσιου! Τι συμβαίνει με τον Τζώρτζη Ποφάντη;