Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πριν λίγες μέρες ξεκαθάρισε το tv-24.gr πως ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ΑΝΤ1 και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του. Αυτό το διάστημα συζητιέται το τι ακριβώς θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής στο κανάλι του Αμαρουσίου. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Η οψιόν του συμβολαίου θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο του είναι πολύ συγκεκριμένο. Θα παρουσιάσει μία καθημερινή εκπομπή και μία εβδομαδιαία, όπως έγινε και τη σεζόν που διανύουμε. Έτσι λοιπόν και φέτος θα τον δούμε σε δύο εκπομπές και μάλιστα διαφορετικής τυπολογίας.

Όπως αναφέρει η «Real Life», πρόκειται να αναλάβει ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που προορίζεται για την απογευματινή ζώνη απέναντι από το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου και όχι για τη ζώνη των 8. Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν σχεδόν αποφασίσει ποιο θα είναι αυτό το τηλεπαιχνίδι, αλλά ακόμα η συμφωνία με τη ξένη εταιρεία παραγωγής δεν έχει κλείσει.

Πέρα από αυτό όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα τον δούμε και στην παρουσίαση μίας νέας late night εκπομπής. Λεπτομέρειες φυσικά θα υπάρξουν στο προσεχές διάστημα.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Νέα δεδομένα στον ΑΝΤ1! Έρχονται ο Φώτης και η Μαρία – Όλο το ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό! Τι λέει ο ΑΝΤ1 για τις φήμες περί μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα;

«Στον ΑΝΤ1 στρώνουν χαλί για να υποδεχτούν σαν τον Μεσσία ένα παλιό στέλεχος»