Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν τον Διαμαντή νεκρό. Διάφοροι λόγοι, αμαρτωλό παρελθόν, μπλεξίματα με απαγωγές και χρήματα, είναι ικανά να τον φτάσουν σε ένα άδοξο φινάλε. Ομως, αυτή τη φορά ο Διαμαντής δεν θα κινδυνέψει από κανέναν εχθρό. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Διαμαντής έκανε κάτι που το υπαγόρευε η αγάπη του για τον Σήφη. Πήγε στην αστυνομία και είπε ότι ήξερε για το όπλο που του είχαν κλέψει ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο. Μοιραία λοιπόν αθώωσε τον Σήφη, αλλά έμμεσα κατηγόρησε τον Πάτροκλο για τη δολοφονία του Σηφαλάκη. Ο Πάτροκλος, ο οποίος ήδη έχει τεράστια προβλήματα με τον πατέρα του και λόγω της Ρενάτας αλλά και λόγω της Δήμητρας, μόλις μαθαίνει τι έχει κάνει ο Διαμαντής χάνει κάθε έλεγχο. Η αντίδρασή του είναι ακραία και άμεση.
Θολωμένος πρώτα από ζήλια γιατί ο ίδιος του ο πατέρας προτίμησε να προστατέψει τον ανιψιό του και να βάλει σε κίνδυνο το γιο του και οργισμένος για τον τρόπο που του φέρεται όλο αυτό τον καιρό, παίρνει το όπλο του και πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή, αποφασισμένος. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Εξαλλος, σχεδόν εισβάλλει στο σπίτι του Διαμαντή και αρχίζει να ουρλιάζει: «Τι έκανες; Εδωσες το ίδιο σου το παιδί; Είσαι πατέρας εσύ; Σε μισώ, θα μου το πληρώσεις κι εσύ και όλοι σας», του λέει βγάζοντας ταυτόχρονα το όπλο του. «Τι κάνεις εκεί; Μη κάνεις βλακείες και βάλε το όπλο μέσα», του λέει αυστηρά ο Διαμαντής, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του και να αντιδράσει, ο Πάτροκλος έχει αρχίσει ήδη να πυροβολεί, ενώ ο Διαμαντής τρελαίνεται: «Τι κάνεις εκεί; Θα με σκοτώσεις κι εμένα; Μέχρι εκεί έχεις φτάσει; Εμπρός τελείωνε, σκότωσέ με», τον προκαλεί κοιτώντας τον στα μάτια. Ο Πάτροκλος τα χάνει, κατεβάζει το όπλο και καταρρέει μπροστά στα μάτια του Διαμαντή που «αφρίζει» από το θυμό του. Ο Διαμαντής λίγο έλειψε να πέσει νεκρός από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του, ενώ ο Πάτροκλος μετά από αυτή την πράξη φεύγει για να κρυφτεί, καθώς η αστυνομία πλέον τον αναζητά για να καταθέσει για όσα τον κατηγορούν για το φόνο του Σηφαλάκη. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Εντολή θανάτου για τον Διαμαντή!

Κι ενώ ο Πάτροκλος έχει πάει απευθείας μπροστά του με το όπλο, κάποιος άλλος κρυφά δίνει εντολή να τον καθαρίσουν, να ετοιμάσουν ένα αιματηρό φινάλε για τον άνθρωπο που δεν δίστασε να σκορπίσει πόνο σε πολλούς άλλους που ήταν δίπλα του. Ποιος είναι όμως αυτός που θέλει τον Διαμαντή νεκρό; Η Ρενάτα έχει κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά που της έχουν αναθέσει. Εχει βρει το θησαυρό με τις λίρες από το κτήμα Δημοσθένους. Ποιος θέλει να πάρει πίσω το θησαυρό και όχι μόνο; Ποιος θέλει να εκδικηθεί τον Διαμαντή όσο κανείς άλλος; Η Χρυσάνθη, η οποία τόσο καιρό έκανε υπομονή και με μεθοδικότητα προσπαθούσε να βρει την αχίλλειο πτέρνα του ανθρώπου που της κατάστρεψε τη ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ετσι εμφανίστηκε στη ζωή του Διαμαντή η Ρενάτα, άνθρωπος τη Χρυσάνθης, που εκτός από τα χρήματα και το θησαυρό που θέλει να πάρει πίσω, καθώς όλοι ξέρουμε ότι η Χρυσάνθη πάντα έδινε πολύ μεγάλη σημασία στα χρήματα, θέλει να του αφαιρέσει και τη ζωή, όπως της την αφαίρεσε ουσιαστικά κι αυτός όταν τη βίασε σε ηλικία 16 χρονών, όταν δεν είχε δει για χρόνια τα ίδια της τα παιδιά. Οταν τη διέσυρε παντού, όταν της έκλεψε την περιουσία. Η απόφαση της Χρυσάνθης είναι να πληρώσει ο Διαμαντής με αίμα! Και αυτή την εντολή δίνει.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Τι λέει ο ΑΝΤ1 για τις φήμες περί μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα;

Είναι επίσημο! Το «ROUK ZOUK» έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια – Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: «Παντρεύτηκα τον Φίλιππο» – Το σοκ του Ορέστη από τον μυστικό γάμο!