Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αφού είδαν τη πετυχημένη πορεία που σημειώνουν παλιά και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και μελέτησαν διεξοδικά διάφορα projects -ακόμη και καινούρια-, αποφάσισαν να επενδύσουν στην... αναβίωση του «Ρουκ Ζουκ». Ένα τηλεπαιχνίδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την περίοδο 1994-1997 με τη Μαίρη Μηλιαρέση. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Μάλιστα, πρώτοι μέσα από το tv-24.gr, μάθαμε ότι για τον ρόλο της παρουσιάστριας πρόταση είχε δεχτεί η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και λίγες ημέρες μετά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, πηγαίνοντας καλεσμένη στο «Your Face Sounds Familiar». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Αν και υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν το παιχνίδι να αναβάλλεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που θέλει το «ROUK ZOUK» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1, επιστρέφει με μία καθημερινή, τηλεοπτική πρόταση που θα «ανανεώσει» τα μεσημέρια μας! Το ROUK ZOUK, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 και κάθε μέρα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ROUK ZOUK επιστρέφει βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία. Ας γνωρίσουμε ξανά, τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού.

Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και συμμετέχουν 3 ομάδες των 5 ατόμων. Η ομάδα που φτάνει στον τελικό γύρο συνεχίζει και στο επόμενο επεισόδιο. Στον 1ο γύρο του παιχνιδιού διαγωνίζονται οι 2 πρώτες ομάδες στο ROUK ZOUK Classic και στη ROUK ZOUK Παντομίμα. Η νικητήρια ομάδα του 1ου γύρου περνάει στο 2ο, όπου συναντάει την 3η ομάδα, νικήτρια του προηγούμενου επεισοδίου.

1ος Γύρος: Ομάδα Α Vs Ομάδα Β:

ROUK ZOUK Classic:
Στον 1ο γύρο, η παρουσιάστρια δείχνει δυο λέξεις στον αρχηγό της πρώτης ομάδας και ο αρχηγός επιλέγει τη μια, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίχτες φορούν ακουστικά. Σε 40 μόλις δευτερόλεπτα, οι συμπαίχτες του πρέπει να βρουν τη σωστή λέξη. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 10 πόντους. Στη συνέχεια ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ομάδα. Σε κάθε καινούργιο σετ λέξεων αλλάζει ο αρχηγός, ενώ συνολικά οι ομάδες παίζουν με 3 ζευγάρια λέξεων (6 λέξεις ).

ROUK ZOUK Παντομίμα:
Η παρουσιάστρια δίνει 4 κατηγορίες λέξεων και ο αρχηγός κάθε ομάδας επιλέγει μια λέξη την οποία πρέπει να περιγράψει με παντομίμα στους υπόλοιπους 4 της ομάδας του, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Αν βρουν τη σωστή λέξη, κερδίζουν 40 πόντους, ενώ αν τη βρουν σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, ο χρόνος που έχει περισσέψει προστίθεται στους πόντους. Στο τέλος του 1ου γύρου, η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά τους περισσότερους πόντους περνάει στο 2ο γύρο, ενώ η άλλη ομάδα αποχωρεί.
2ος Γύρος: Η νικήτρια ομάδα του 1ου γύρου Vs τη νικήτρια ομάδα του προηγούμενου επεισοδίου:

Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου, το «κοντέρ» με τους πόντους μηδενίζεται και ξεκινάμε από την αρχή. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία με το ROUK ZOUK Classic που παρακολουθήσαμε στον 1ο γύρο. Στη συνέχεια ακολουθεί η ROUK ZOUK Παντομίμα με την ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους πόντους να παίζει 1η. Ο αρχηγός της ομάδας επιλέγει μια από τις 6 κατηγορίες που του δίνονται, κάτω από την οποία «κρύβονται» 10 λέξεις. Οι υπόλοιποι 4 παίκτες έχουν 45 δευτερόλεπτα για να περιγράψουν, διαδοχικά με παντομίμα, τις 10 αυτές λέξεις στον αρχηγό. Στο τέλος του 2ου γύρου η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, ενώ η άλλη ομάδα αποχωρεί.
3ος και τελικός γύρος: H νικήτρια ομάδα του 2ου γύρου:

H παρουσιάστρια δίνει στον αρχηγό μια κατηγορία και επιλέγει 4 σχετικές λέξεις. Οι υπόλοιποι παίχτες πρέπει να βρουν τις 4 λέξεις μέσα σε 20 δευτερόλεπτα συνολικά (5’’ ο καθένας). Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζουν από ένα ποσό. Στην επόμενη κατηγορία, για κάθε σωστή απάντηση, το ποσό διπλασιάζεται. Τέλος με την τρίτη και τελευταία κατηγορία, ο αρχηγός καλείται να δώσει 5 λέξεις και η ομάδα του έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μέχρι στιγμής κέρδη της, αρκεί να βρει σωστά τις 4 από τις 5 λέξεις που έχει επιλέξει ο αρχηγός. Εφόσον τα καταφέρει έχει το δικαίωμα να μαντέψει την 5η λέξη, διεκδικώντας 5000 €. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα που έφτασε στον τελικό γύρο, συνεχίζει και στο επόμενο επεισόδιο».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Δίδυμα Φεγγάρια»: «Παντρεύτηκα τον Φίλιππο» – Το σοκ του Ορέστη από τον μυστικό γάμο!

Ο πονοκέφαλος MEGA: Η Ελένη πήρε ανάσα από το τέλος του “Παρά Πέντε”, η Ζήνα πιέζεται ακόμα από τη “Μαρία την άσχημη”!

«Μπρούσκο»: Μεγάλη ανατροπή! Πυροβολούν τον Διαμαντή! Το αιματηρό τέλος