Από τον Αποστόλη Πετρόπουλο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν τον Διαμαντή νεκρό. Διάφοροι λόγοι, αμαρτωλό παρελθόν, μπλεξίματα με απαγωγές και χρήματα, είναι ικανά να τον φτάσουν σε ένα άδοξο φινάλε. Ομως, αυτή τη φορά ο Διαμαντής δεν θα κινδυνέψει από κανέναν εχθρό. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Διαμαντής έκανε κάτι που το υπαγόρευε η αγάπη του για τον Σήφη. Πήγε στην αστυνομία και είπε ότι ήξερε για το όπλο που του είχαν κλέψει ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο. Μοιραία λοιπόν αθώωσε τον Σήφη, αλλά έμμεσα κατηγόρησε τον Πάτροκλο για τη δολοφονία του Σηφαλάκη. Ο Πάτροκλος, ο οποίος ήδη έχει τεράστια προβλήματα με τον πατέρα του και λόγω της Ρενάτας αλλά και λόγω της Δήμητρας, μόλις μαθαίνει τι έχει κάνει ο Διαμαντής χάνει κάθε έλεγχο. Η αντίδρασή του είναι ακραία και άμεση.
Θολωμένος πρώτα από ζήλια γιατί ο ίδιος του ο πατέρας προτίμησε να προστατέψει τον ανιψιό του και να βάλει σε κίνδυνο το γιο του και οργισμένος για τον τρόπο που του φέρεται όλο αυτό τον καιρό, παίρνει το όπλο του και πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή, αποφασισμένος. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Εξαλλος, σχεδόν εισβάλλει στο σπίτι του Διαμαντή και αρχίζει να ουρλιάζει: «Τι έκανες; Εδωσες το ίδιο σου το παιδί; Είσαι πατέρας εσύ; Σε μισώ, θα μου το πληρώσεις κι εσύ και όλοι σας», του λέει βγάζοντας ταυτόχρονα το όπλο του. «Τι κάνεις εκεί; Μη κάνεις βλακείες και βάλε το όπλο μέσα», του λέει αυστηρά ο Διαμαντής, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του και να αντιδράσει, ο Πάτροκλος έχει αρχίσει ήδη να πυροβολεί, ενώ ο Διαμαντής τρελαίνεται: «Τι κάνεις εκεί; Θα με σκοτώσεις κι εμένα; Μέχρι εκεί έχεις φτάσει; Εμπρός τελείωνε, σκότωσέ με», τον προκαλεί κοιτώντας τον στα μάτια. Ο Πάτροκλος τα χάνει, κατεβάζει το όπλο και καταρρέει μπροστά στα μάτια του Διαμαντή που «αφρίζει» από το θυμό του. Ο Διαμαντής λίγο έλειψε να πέσει νεκρός από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του, ενώ ο Πάτροκλος μετά από αυτή την πράξη φεύγει για να κρυφτεί, καθώς η αστυνομία πλέον τον αναζητά για να καταθέσει για όσα τον κατηγορούν για το φόνο του Σηφαλάκη.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: Αχιλλέας και Νεκτάριος ενεργούν κρυφά για να βρουν τον απαγωγέα της Αγάπης! Η Μελίνα αγωνιά!

Epsilon: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της;

«Έλα στη θέση μου»: Ο Αχιλλέας χάνει κάθε έλεγχο! Αρχίζει να παρακολουθεί τη Ρενάτα!