Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τι θα γίνει τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Οι φήμες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει την ψυχαγωγική ζώνη 10 με 1, επιστρέφοντας στην ουσία 9 χρόνια μετά τον «Πρωινό Καφέ» στο ίδιο πόστο. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Κάτι τέτοιο, για την ώρα δεν ισχύει! Με την παρουσιάστρια τα στελέχη του ΣΚΑΙ συζητούν ένα νέο μεσημεριανό - απογευματινό μαγκαζίνο, το οποίο θα περιέχει κοινωνικά, χρηστικά και gossip θέματα, ενώ θα υπάρχουν καλεσμένοι για συνέντευξη και προώθηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού. Κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται στη ζώνη 3 με 5 και όχι στο 4 με 6, με επικρατέστερο σενάριο η εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και να μένει εκτός καναλιού.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να γίνεται πρωινός τύπος στο κανάλι του Φαλήρου. Επίσης, για την ώρα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν η Ντορέττα μείνει στον ΣΚΑΙ, συζητά τη συνέχιση του «Κάνε Παζάρι» στην απογευματινή ζώνη. Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ωστόσο οι τηλεθεάσεις τις 2 τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά πεσμένες και η ψαλίδα με τον «Τρόχο της τύχης» έχει ανοίξει αρκετά. Από την άλλη, μετά τις εξελίξεις στο MEGA με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ακούγεται έντονα το σενάριο πως θα γίνει πρόταση στη Ντορέττα Παπαδημητρίου να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι αγαπημένο στο Mega και η πρόταση - κρούση θεωρείται δεδομένη από τα υπάρχοντα στελέχη στο μεγάλο κανάλι.



Επιστρέφοντας στον ΣΚΑΙ, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv-24.gr δεν θα δούμε ψυχαγωγικό πρωινό μέχρι να δημιουργηθεί ο μονοθεματικός ενημερωτικός σταθμός. Έως τότε σταθερά μένουν στο πόστο τους η Άννα Μπουσδούκου και οι "Αταίριαστοι".

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Το παρασκήνιο για την επιλογή των νέων σειρών στον ΑNT1!

Epsilon: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της;

«Έλα στη θέση μου»: Ο Αχιλλέας χάνει κάθε έλεγχο! Αρχίζει να παρακολουθεί τη Ρενάτα!