Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μπορεί η είδηση ότι η δημιουργική ομάδα των καθημερινών σειρών «Μπρούσκο» και «Δίδυμα φεγγάρια», Βάνα Δημητρίου - Ανδρέας Γεωργίου - Κούλλης Νικολάου, εντάχθηκαν στο δυναμικό του ALPHA να ξάφνιασε πολλούς, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή η μεγάλη μεταγραφή «μαγειρευόταν» εδώ και πολύ καιρό... Το TV24 σάς αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο σκηνοθέτης-παραγωγός-ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου και ο παραγωγός-ηθοποιός Κούλλης Νικολάου από τον Γενάρη του 2017 είχαν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τις προτάσεις τους ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018: Την καθημερινή δραματική σειρά «Τατουάζ», την εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο νυφικό», την εβδομαδιαία κοινωνική σειρά «8 λέξεις» αλλά και μια καθημερινή κωμωδία που θα γινόταν αρχικά μόνο για την Κύπρο. Για τις τρεις πρώτες προτάσεις, μάλιστα, είχαν γυριστεί και τα αντίστοιχα πιλοτικά επεισόδια, ενώ η τέταρτη φαίνεται να είχε «παγώσει». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..

 Τα πρώτα ραντεβού
Η τριάδα, λοιπόν, παρουσίασε το «πακέτο» αυτό πριν το Πάσχα στα στελέχη του ΑΝΤ1, που αποτελούσε και βασική προτεραιότητα λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας τους όπου τους άρεσε το υλικό που είδαν κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μόνο για το «Τατουάζ» και το «Κόκκινο νυφικό». Οσο για τις «8 λέξεις»; Δεν ήταν διατεθειμένοι να τινάξουν το budget στον αέρα. Ταυτόχρονα, επαφές έγιναν και με τα στελέχη του ΣΚΑΪ όπου ενδιαφέρθηκαν μόνο για το πρώτο σίριαλ υπό τον όρο ότι θα κατέβαινε το budget. Κάτι που δεν έγινε δεκτό οπότε και τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες οι συζητήσεις. Κάπου εκεί έκαναν την κίνηση-ματ ο μέχρι τότε γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του ALPHA Κώστας Σούσουλας και η υπεύθυνη της ελληνικής μυθοπλασίας Δήμητρα Κωστοπούλου οι οποίοι έκαναν μια σειρά μυστικών ραντεβού, τάζοντας γη και ύδωρ στο τρίδυμο ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού. Οι συζητήσεις που έγιναν αφορούσαν την παραγωγή του «Τατουάζ», του «Κόκκινου νυφικού», μιας σειράς αποκλειστικά για τον ALPHA Κύπρου, μιας κινηματογραφικής ταινίας με τη «σφραγίδα» της Village -που ανήκει στον Όμιλο-, λίγα παραπάνω λεφτά από αυτά που έπαιρναν στον ΑΝΤ1 και ένα συμβόλαιο διάρκειας 1+1. Οι δυο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και μάλιστα είχαν ετοιμαστεί τα συμβόλαια συνεργασίας. Ωστόσο, όταν έφτασαν κοντά στις υπογραφές έγιναν οι αλλαγές στη διοίκηση, με τον πρώτο να μη βρίσκεται πια στην ίδια θέση και την Ιζαμπέλα Σασλόγλου να αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος. Τότε η ίδια ζήτησε να προγραμματιστεί νέο ραντεβού. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Οι διαφωνίες και η κίνηση-ματ!
Κάπως έτσι, στα μέσα Μαΐου οι τρεις δημιουργοί έκαναν ένα νέο ραντεβού με τα στελέχη του ΑΝΤ1 όπου υπήρξαν κάποιες διαφωνίες. Ναι μεν εξέφρασαν και πάλι το έντονο ενδιαφέρον τους για το «Τατουάζ», αλλά για το «Κόκκινο νυφικό» είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι «θα ενταχθεί μέσα στη σεζόν και βλέπουμε...». Και για τα δύο project ζητήθηκε να γίνει μείωση κόστους αλλά και αριθμού επεισοδίων - όσον αφορά το δεύτερο. Κάτι που δεν έγινε δεκτό και τότε ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών με τον ΣΚΑΪ και τη διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη που οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» για τους ίδιους λόγους που είχε οδηγηθεί και η πρώτη επαφή. Παράλληλα, τα στελέχη του ALPHA ξαναμπήκαν στο «παιχνίδι» με παρέμβαση... άνωθεν και απ’ ό,τι αποδείχτηκε βγήκαν νικητές έπειτα από μαραθώνιες συσκέψεις. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η επίτευξη της συμφωνίας έπιασε στον... ύπνο τον ΑΝΤ1 αφού μέχρι και το τελευταίο βράδυ πίστευαν ότι είχαν «κλείσει» μαζί τους και ότι οι υπογραφές ήταν τυπικό θέμα.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκαλυπτικό! Το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής – Τα πήγαινε- έλα στα κανάλια!

«Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας ορκίζεται εκδίκηση! «Αυτό το κάθαρμα πρέπει να πληρώσει»

Δεν βρήκε… το δρόμο του ακόμα ο Γρηγόρης!