Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας ορκίζεται εκδίκηση! «Αυτό το κάθαρμα πρέπει να πληρώσει»

axilleass-300x200
ΤV ΝΕΑ 23.05.2017 09:57
Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η Μελίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί με την απαγωγή της κόρης της. Είναι σίγουρη για την εμπλοκή του Πάτροκλου σ’ αυτό, αλλά αυτό που θέλει είναι να το αποδείξει και ν’ αφήσει την αστυνομία μετά να κάνει τη δουλειά της. Θα προλάβει, όμως, ή ο Αχιλλέας για μια ακόμα φορά θα θελήσει να πάρει το νόμο στα χέρια του; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Μελίνα αθόρυβα κινείται σε πολλές κατευθύνσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες που έχει, ότι ο Πάτροκλος ήταν αυτός που είχε την ιδέα και εκτέλεσε το σχέδιο της αρπαγής της μικρής Αγάπης. Ηδη έχει αρχίσει μια σειρά επαφών χωρίς να ενημερώσει κανέναν και κυρίως τον Αχιλλέα για να συλλέξει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια θέλει να δώσει στην αστυνομία, ώστε να κλείσει τον Πάτροκλο στη φυλακή.
Επιπλέον, είναι σίγουρη ότι στην ιστορία εμπλέκεται, έστω και άθελά της, και η Δανάη, αλλά δεν γνωρίζει πώς και σε ποιο βαθμό. Ετσι, η Μελίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και εκβιαστικούς τρόπους ώστε να κάνει τη Δανάη να μιλήσει και να πει ό,τι ξέρει για τον Πάτροκλο και την απαγωγή. Κι ενώ μέχρι ένα βαθμό το έχει καταφέρει, η Δανάη κάνει πίσω καθώς ο φόβος για τη ζωή της υπερισχύει από τις τεράστιες τύψεις που αισθάνεται. Ωστόσο, η Μελίνα είναι σίγουρη ότι της λέει ψέματα και αποφασίζει να μιλήσει με τον αστυνόμο Αρχοντάκη, ο οποίος κάνει και αυτός τις δικές του έρευνες, ενώ βάζει και τη Δανάη στο μικροσκόπιο, δίνοντας εντολή να την παρακολουθούν στενά. Μάλιστα, η Μελίνα επειδή φοβάται για την ζωή του Αχιλλέα, ζητάει από όλους να μην τον μπλέξουν. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Την ίδια στιγμή, όμως, και ο Αχιλλέας κάνει ακριβώς το ίδιο. Επειδή θέλει κι αυτός πλήρη μυστικότητα, προσλαμβάνει ιδιωτικό αστυνομικό για να αρχίσει έρευνες. Η Μελίνα, ωστόσο, μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας δεν έχει ησυχάσει και ότι αυτό που θέλει είναι να εκδικηθεί τον Πάτροκλο και παθαίνει σοκ. Η ώρα της μεγάλη σύγκρουσης δεν θα αργήσει. Η Μελίνα απελπισμένη τον παρακαλεί να σταματήσει και με μια κραυγή αγωνίας του ζητά να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να μην πλησιάσει καν τον Πάτροκλο: «Τι θέλεις, Αχιλλέα; Γιατί πρέπει να βάλεις πάλι σε κίνδυνο τη ζωή σου; Γιατί δεν με σκέφτεσαι κι εμένα και τα παιδιά σου;», του λέει και κλαίει. Ο Αχιλλέας όμως είναι κάθετος: «Μελίνα, σ’ αγαπάω αλλά γι’ αυτό το θέμα δεν δέχομαι κουβέντα. Αυτό το κάθαρμα πρέπει να πληρώσει επιτέλους για όλα όσα μας έχει κάνει. Θα πληρώσει. Το ορκίζομαι ότι θα τον εκδικηθώ». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Μελίνα είναι πλέον απελπισμένη: «Θα σε σκοτώσει! Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι αδίστακτος;», του φωνάζει, αλλά ο Αχιλλέας της ξαναλέι ψυχρά: “Θα πληρώσει”. Η Μελίνα έντρομη αρχίζει πάλι την προσπάθεια να τον μεταπείσει: “Αχιλλέα, είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα; Θα σ’ έχανα! Το καταλαβαίνεις ότι θα σ’ έχανα; Ο Πάτροκλος είναι επικίνδυνος. Είναι δυνατόν; Έχουμε δυο παιδιά! Θα βάζουμε μπροστά τον τσαμπουκά και τον εγωισμό και θα προσπαθώ εγώ να σου βάλω μυαλό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν θα ξαναπλησιάσεις ποτέ τον Πάτροκλο” του λέει αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δεν βρήκε… το δρόμο του ακόμα ο Γρηγόρης!

Έρχεται το νέο «ελληνικό Survivor» με τον Ηλία Ψινάκη στο Epsilon; To tv-24.gr επιβεβαιώνει!

Εξελίξεις! Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το 20% του MEGA!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top