Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Κραυγή αγωνίας από τη Μελίνα: «Θα σε σκοτώσει!»

melinaklamasosto
ΤV ΝΕΑ 22.05.2017 10:30
Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η Μελίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί με την απαγωγή της κόρης της. Είναι σίγουρη για την εμπλοκή του Πάτροκλου σ’ αυτό, αλλά αυτό που θέλει είναι να το αποδείξει και ν’ αφήσει την αστυνομία μετά να κάνει τη δουλειά της. Θα προλάβει, όμως, ή ο Αχιλλέας για μια ακόμα φορά θα θελήσει να πάρει το νόμο στα χέρια του; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Μελίνα αθόρυβα κινείται σε πολλές κατευθύνσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες που έχει, ότι ο Πάτροκλος ήταν αυτός που είχε την ιδέα και εκτέλεσε το σχέδιο της αρπαγής της μικρής Αγάπης. Ηδη έχει αρχίσει μια σειρά επαφών χωρίς να ενημερώσει κανέναν και κυρίως τον Αχιλλέα για να συλλέξει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια θέλει να δώσει στην αστυνομία, ώστε να κλείσει τον Πάτροκλο στη φυλακή.
Επιπλέον, είναι σίγουρη ότι στην ιστορία εμπλέκεται, έστω και άθελά της, και η Δανάη, αλλά δεν γνωρίζει πώς και σε ποιο βαθμό. Ετσι, η Μελίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και εκβιαστικούς τρόπους ώστε να κάνει τη Δανάη να μιλήσει και να πει ό,τι ξέρει για τον Πάτροκλο και την απαγωγή. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Κι ενώ μέχρι ένα βαθμό το έχει καταφέρει, η Δανάη κάνει πίσω καθώς ο φόβος για τη ζωή της υπερισχύει από τις τεράστιες τύψεις που αισθάνεται. Ωστόσο, η Μελίνα είναι σίγουρη ότι της λέει ψέματα και αποφασίζει να μιλήσει με τον αστυνόμο Αρχοντάκη, ο οποίος κάνει και αυτός τις δικές του έρευνες, ενώ βάζει και τη Δανάη στο μικροσκόπιο, δίνοντας εντολή να την παρακολουθούν στενά. Μάλιστα, η Μελίνα επειδή φοβάται για την ζωή του Αχιλλέα, ζητάει από όλους να μην τον μπλέξουν.
Την ίδια στιγμή, όμως, και ο Αχιλλέας κάνει ακριβώς το ίδιο. Επειδή θέλει κι αυτός πλήρη μυστικότητα, προσλαμβάνει ιδιωτικό αστυνομικό για να αρχίσει έρευνες.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Τι συμβαίνει με τη μυθοπλασία του ALPHA;

Αποκλειστικό! Θα συνεχίζει το «ΣουΚου» τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1;

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top