Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Αυτό το διάστημα γίνονται διάφορες κουβέντες στον ANT1 για το πως θα στηθεί το πρόγραμμα τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, χωρίς φυσικά να παίρνεται για την ώρα καμία οριστική απόφαση. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των στελεχών για το μέλλον της εκπομπής "ΣουΚου" με τους Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Ουγγαρέζο και για το αν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το tv-24.gr επικοινώνησε με πολύ υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΑΝΤ1 και σας παραθέτει όλο το ρεπορτάζ...

Ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το αν το πρόγραμμα θα πάρει το πράσινο φως. Βέβαια το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μη συνεχίζει και να ολοκληρώνει τον κύκλο του φέτος. Το σημαντικότερο θέμα όμως είναι αν το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να συνεχίζει να επενδύει με ζωντανό πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού είναι πολύ πιθανή η κατάργηση της ζώνης.

Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα μείνουν εκτός ΑΝΤ1 οι παρουσιαστές του προγράμματος, αφού η αξιοποίηση τους θεωρείται δεδομένη.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο μυστικός γάμος Φίλιππου- Αγάπης και ο καταλυτικός ρόλος του Αμβρόσιου

«Μπρούσκο»: Επιτέλους! Ματθαίος & Αναστασία ζουν τον έρωτα τους και ξαναπαντρεύονται!