Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Το τελευταίο γύρισμα της κωμικής σειράς ¨Οι Συμμαθητές¨ πραγματοποιήθηκε χθες μέχρι αργά το βράδυ.Η ατμόσφαιρά ήταν αρκετά φορτισμένη,αφού μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια του σήριαλ δημιουργήθηκαν φιλίες και μία πολύ ισχυρή καθημερινότητα.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Οι ¨Συμμαθητές¨ τους τελευταίους μήνες πέρασαν αρκετά δύσκολα μετά την είσοδο του ¨Survivor¨,αφού η τηλεθέαση έπεσε κατακόρυφα.Σίγουρα όμως,η συγκεκριμένη δουλειά θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως αρκετά πετυχημένη και όλοι οι συντελεστές της θα τη θυμούνται με νοσταλγία.

Τα αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr πάντως αναφέρει ότι το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε γύρω στα τέλη Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι οι φανατικοί της σειράς έχουν μπροστά τους δύο ακόμα τουλάχιστον μήνες για να απολαμβάνουν τρεις φορές την εβδομάδα τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Παρακάτω θα δείτε ένα ¨δωράκι¨ που ετοίμασε η παραγωγή της σειράς και ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος.Συγκεκριμένα μοίρασε στους πρωταγωνιστές απολυτήρια με κανονική βαθμολογία.



Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Πάρθηκε η οριστική απόφαση! Συνεχίζει τη νέα σεζόν ο «Αστέρας Ραχούλας»;

«Μπρούσκο»: Επιτέλους! Ματθαίος & Αναστασία ζουν τον έρωτα τους και ξαναπαντρεύονται!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Η Αλίκη καταρρέει!