Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του AΝΤ1 "στήνουν" αυτή την περίοδο τα στελέχη του σταθμού και οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Το tv-24.gr έχει κάνει ρεπορτάζ και σας το παραθέτει!Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Αν όλα πάνε καλά, το "Ρουκ Ζουκ" με τη Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη αυτού του μήνα και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου, με σκοπό να κάνει την εμφάνιση του στον τηλεοπτικό αέρα για περίπου ενάμιση μήνα. Αν οι επιδόσεις κριθούν ικανοποιητικές, τότε είναι δεδομένο πως θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Πάντως, μπορεί να γράφεται με σιγουριά πως το τηλεπαιχνίδι θα αναβιώνει κάθε απόγευμα στις 6, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του σταθμού δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για την ώρα προβολής.

Επίσης, στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως "παγώνει" το “Detto fatto” που σημαίνει στα ελληνικά “To πες κι έγινε”. Πρόκειται για ένα καθημερινό γυναικείο μαγκαζίνο που προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη και κάνει θραύση στην Ιταλία τα τελευταία περίπου 5 χρόνια που προβάλλεται από τη συχνότητα της Rai2. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία που διατηρεί ο Πέτρος Μπούτος. Όπως αναφέρει και υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού του Αμαρουσίου έγιναν συζητήσεις για την ελληνοποίηση του προγράμματος ,αλλά μάλλον το εγχείρημα δεν θα προχωρήσει.

Τέλος, σε σκέψεις βρίσκονται ακόμα για το αν θα υπάρξει ψυχαγωγική πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή στη θέση της Φαίης Σκορδά. Η απόφαση θα παρθεί στο προσεχές διάστημα και δεν είναι καθόλου απίθανο τη ζώνη να την αναλάβει κάποιο πρόσωπο-έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Αλλαγές στο πρόγραμμα και ο περίεργος ανταγωνισμός

Όλο το παρασκήνιο για την αλλαγή ώρας της Κατερίνας Καινούργιου! Οι συζητήσεις,οι σκέψεις και οι αποφάσεις…

«Your Face Sounds Familiar»: Αλλάζει μέρα μετάδοσης για να γλιτώσει από το «Survivor»!