Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Μόλις προχθές σας γράψαμε για τον προβληματισμό στον ALPHA (δες εδώ) σχετικά με την απογευματινή ζώνη 4 με 6, αφού τα νούμερα τηλεθέασης μόνο πολικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Τα στελέχη βλέπουν αυτή την κατάσταση και προσπαθώντας να "σώσουν" την κατάσταση αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγές προγραμματισμού. Από τις 22 του μήνα τα δύο παιχνίδια θα κάνουν "τράμπα". Έτσι η εκπομπή με τίτλο "Το καλύτερο ζευγάρι" θα μετακινηθεί στις 15.45 το απόγευμα και στις 16.45 το "Ready, Steady, Cook".

Το cooking game show θα βρεθεί σε άμεσο ανταγωνισμό με το "Blind taste" του STAR και αυτή η μάχη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το πιο "ιδιαίτερο" βέβαια που προκύπτει από αυτή την αλλαγή προγράμματος είναι ο Άκης Πετρετζίκης θα βρεθεί απέναντι από τον Άκη Πετρετζίκη, αφού στο Mega κάθε απόγευμα στις 5 προβάλλεται σε επανάληψη το "Κάντο όπως ο Άκης". Μία εκπομπή που ακόμα και αν τη βλέπουμε για χιλιοστή φορά κάνει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις.

Πάντως, φαίνεται πως η αλλαγή προγραμματισμού έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλουν πάση θυσία να σώσουν τον Άκη Πετρετζίκη, για να δικαιολογήσουν την πολυπόθητη παραγωγή. Και με την αλλαγή ώρας της εκπομπής "γλιτώνει" τον ανταγωνισμό με το "Shopping Star", το οποίο σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Όλο το παρασκήνιο για την αλλαγή ώρας της Κατερίνας Καινούργιου! Οι συζητήσεις,οι σκέψεις και οι αποφάσεις…

«Your Face Sounds Familiar»: Αλλάζει μέρα μετάδοσης για να γλιτώσει από το «Survivor»!

Survivor: Ελλάδα vs Τουρκία στα επόμενα επεισόδια!