Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Άκρως προβληματισμένος είναι ο ALPHA με τις επιδόσεις των δύο νέων καθημερινών ψυχαγωγικών εκπομπών στη ζώνη 4 με 6, «Το καλύτερο ζευγάρι» και το «Ready, steady, cook». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Τα μονοψήφια είναι κάτι που τα στελέχη δεν τα περίμεναν. Επίσημα το κανάλι δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό, αφού είναι πολύ νωρίς να κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία κάποιου τηλεοπτικού προγράμματος. Βέβαια στους διαδρόμους του σταθμού ο προβληματισμός έγκειται σε τρία επίπεδα. Το πρώτο είναι το γεγονός ότι και από πριν την πρεμιέρα των δύο εκπομπών η πρόθεση ήταν να συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν και κάπως έτσι να στελεχωθεί αυτό το απογευματινό slot. Η μη καλή πορεία τους όμως θα φέρει εκ νέου σκέψεις για το τι μπορεί να επιλεχθεί για τη νέα χρονιά.

Σε δεύτερο επίπεδο, ο ALPHA ποντάρει πάρα πολύ στη μεταγραφή του Άκη Πετρετζίκη, αφού θεωρείται μία πολύ ισχυρή τηλεοπτική μετοχή και στο κανάλι ήρθε μετά βαίων και κλάδων. Έτσι επικρατεί ο φόβος και για τις δύο πλευρές να μη θεωρηθεί η μεταγραφή άνθρακες... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Σε τρίτο και τελευταίο επίπεδο, το κανάλι προβληματίζεται για την πορεία της εκπομπής "Το καλύτερο ζευγάρι", αφού η απόφαση της νέας διοίκησης του σταθμού είναι να επενδύσουν σε φθηνά real life προγράμματα τέτοιου τύπου, όπως στο παρελθόν είχαμε δει το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει", "Μία νύφη για το γιο μου" και "Εφιάλτης στην κουζίνα". Αντιλαμβάνεστε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή για αυτό το νέο πρόγραμμα μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το ρεπορτάζ του tv-24.gr αναφέρει πως και οι δύο εκπομπές θα στηριχθούν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και το μέλλον τους θα αποφασιστεί με βάση τις προσεχείς τηλεθεάσεις.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Η επιβεβαίωση του ΤV24! Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Αποκτούν μια… «Ελεύθερη ευκαιρία» στη σχέση τους – Όλες οι λεπτομέρειες!

Αποκλειστικό! Οι εξελίξεις στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!