Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

To «Μπρούσκο» φτάνει σιγά-σιγά στο μεγάλο του φινάλε. Ολα όσα θα γίνουν μέχρι να πέσει η «τηλεοπτική αυλαία» θα είναι άκρως συναρπαστικά και θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στα μέχρι στιγμής δεδομένα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι πληροφορίες πλέον λιγοστές, ωστόσο το TV24 μέσα από το ρεπορτάζ εξασφάλισε μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...H εγκυμοσύνη της Στέλλας εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά. Μάλιστα, γεμάτη χαρά ανακοινώνει στον Ματθαίο ότι θα αποκτήσουν κόρη. Ο Ματθαίος που από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του, δεν αλλάζει στάση ούτε προς το καλύτερο, όπως πίστευε η Στέλλα. Απλώς συνεχίζει να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αγάπη και την αφοσίωσή του στην Αναστασία και από την άλλη στην υποχρέωσή του απέναντι στη Στέλλα που περιμένει το παιδί του.
Η επεισοδιακή γνωριμία του δε με τους γονείς της δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα αλλά ο Ματθαίος έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως του έρχονται και να δίνει τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Βέβαια, αυτό το σκηνικό το διευκολύνει και η στάση της Αναστασίας η οποία είναι πολύ συγκαταβατική, άσχετα αν η κοπέλα προβληματίζεται και αντιμετωπίζει ταυτόχρονα εσωτερικές συγκρούσεις. Ωστόσο, η Αναστασία είναι εκείνη που πιο συνειδητά θέλει να γεννηθεί αυτό το κορίτσι. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Οσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε ότι η Στέλλα γίνεται όλο και πιο παράξενη, πιο απαιτητική και πιο δύστροπη. Ο Ματθαίος κάνει υπομονή, ενώ η Αναστασία τη στηρίζει προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτή την εγκυμοσύνη. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι η Στέλλα θα κάνει κορίτσι, η Αναστασία γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται κάτι που της συνέβη και την είχε ταράζει καθώς οι καταστάσεις έρχονται να επαληθεύσουν το όραμά της. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Συγκεκριμένα, η Αναστασία θυμάται ένα πολύ σημαδιακό όνειρο που είχε με τη μάνα της, η οποία πάντα την προειδοποιεί για πράγματα τα οποία πρόκειται να συμβούν στο μέλλον, καλά ή κακά! Το βλέμμα της συννεφιάζει όταν ξαναφέρνει στο νου της το σημαδιακό όνειρο.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Αποκαλυπτικό! Η διαθήκη – σοκ του Παύλου

«Έλα στη θέση μου»: Η Φαίη προχωρά το σχέδιο απαγωγής του Θοδωρή – Τι θέλει από αυτόν;

Αποκλειστικό! Οι εξελίξεις στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!