Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Πάτροκλος συνεχίζει να τα έχει βάλει με όλους και με όλα. Τώρα ειδικά που ο Αλκιβιάδης, ο κολλητός του στις σκοτεινές μπίζνες πεθαίνει, ο Πάτροκλος συνεχίζει μόνος του τη δράση του ανεξέλεγκτα, προκαλώντας την οργή του Διαμαντή που θα πάρει δραστικά μέσα.


Εχοντας με το μέρος της την Αναστασία, η Στέλλα πείθει τον Ματθαίο να συνεχίσουν το θέατρο του παραλόγου, παριστάνοντας τους νιόπαντρους στους γονείς της. Η Αναστασία κάνει υπομονή, αλλά μέσα της έχει αρχίσει να κλονίζεται. Από την άλλη, ο Ματθαίος αγανακτεί με τις ιδιοτροπίες της Στέλλας, αλλά εκείνη εκμεταλλευόμενη την ανεκτικότητα της Αναστασίας, θέτει τους νέους της όρους. Κι ενώ ο Ματθαίος τραβάει νέο μαρτύριο στα γενέθλια του μπαμπά της Στέλλας, η Αναστασία αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά και να αισθάνεται ότι η σχέση τους απειλείται. Η ζήλια παίρνει τη θέση της ανεκτικότητας και περνάει κι αυτή σε ένα επίπεδο ψυχολογικής πίεσης που δεν αρέσει καθόλου στον Ματθαίο, αφού έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Θα αντέξουν ή τελικά η Στέλλα θα καταφέρει να τους χωρίσει;

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: Ο Διαμαντής φέρνει τα πάνω – κάτω και αποκληρώνει τον Πάτροκλο!

ALPHA: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη μεταγραφή!

«Μα πού πας, βρε κατακαημένε, να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα των αγγλικών του Τσίπρα με εκπομπή που φέρει τον τίτλο «Ready steady cook»;»