Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ώρες η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου όχι μόνο έδωσαν τα χέρια με τα στελέχη του ALPHA, αλλά υπέγραψαν και τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει την παραγωγή της καθημερινής δραματικής σειράς «Το τατουάζ» αλλά και της εβδομαδιαίας μαύρης κωμωδίας «Κόκκινο Νυφικό» για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του TV24! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Πριν από λίγα λεπτά το κανάλι έστειλε και επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Ο Alpha, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό του τρία πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής μυθοπλασίας, τον σκηνοθέτη-ηθοποιό-παραγωγό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλη Νικολάου.

Η δυναμική τριάδα θα ξετυλίξει τον μίτο των ιστοριών της με την καθημερινή δραματική σειρά «Το Τατουάζ» καθώς και με την εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο Νυφικό», βάζοντας τη σφραγίδα της στη νέα σεζόν από το νέο της σπίτι, τον ALPHA».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μα πού πας, βρε κατακαημένε, να κάνεις κεριέρα στην Ελλάδα των αγγλικών του Τσίπρα με εκπομπή που φέρει τον τίτλο «Ready steady cook»;»

«Survivor Πανόραμα»: Ο σημερινός καλεσμένος – έκπληξη της Ελεονώρας

«Ταμάμ»: Η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, ο λανθασμένος προγραμματισμός και το μεγάλο φινάλε!