Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι από τη Φαίη Σκορδά; Όλο το ρεπορτάζ...

za
ΤV ΝΕΑ 07.05.2017 11:00
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα εντατικά οι συζητήσεις στο Έψιλον για τη νέα τηλεοπτική σεζόν,αφού όλο το κανάλι βρίσκεται σε αναβρασμό σε σχέση με το ¨Super Star Academy¨,ωστόσο έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται οι πρώτες εξελίξεις.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα....

To επικρατέστερο σενάριο λοιπόν για τη νέα σεζόν είναι η μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής ¨Φτιάξε Καφέ¨ περίπου δύο ώρες αργότερα,δηλαδή να ξεκινά στις 9.45.Αυτή η σκέψη για αλλαγή φαίνεται ότι έχει τη βάση της στο γεγονός ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού στο σύνολο της τηλεθέασης καθημερινά,από τις 9.30 μέχρι και τις 11.00 φτάνει ακόμη και στο 18%,ενώ στις γυναίκες ηλικίας 25-44 το ποσοστό φτάνει και το 24%.

Αυτό έτσι κάνει τα στελέχη του Έψιλον να πιστεύουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι σε θέση να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα απέναντι από τη σκληρή μάχη με τη Φαίη Σκορδά.

Αν θα συμβεί αυτή η μετακίνηση,αντιλαμβάνεστε ότι σύντομα στο Έψιλον θα πρέπει να αναζητηθεί εκείνο το πρόσωπο που θα στελεχώσει το 7 με 10 του σταθμού.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό: Ο Σάκης Τανιμανίδης πάει στον ΑΝΤ1; – Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα μεσημεριανή εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1!

Αποκλειστικό! Εξελίξεις στον ΑΝΤ1-Τι γίνεται με το «La Famiglia» και το «Keep it the family» ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top