Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Τόσο η σειρά "La famiglia", όσο και το τηλεπαιχνίδι "Keep it the family" είναι δύο κόνσεπτ, που ο ΑΝΤ1 πίστευε πολύ και ήθελε να τα εντάξει στο πρόγραμμα του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η οικογενειακή κωμωδία "La Famiglia" ακούστηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε και μάλιστα τότε είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και θα προβαλλόταν γύρω στις 2 με 3 φορές την εβδομάδα.Τελικά στο πρόγραμμα του καναλιού δεν είδαμε καμία νέα σειρά και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι θα το δούμε τη νέα χρονιά. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ακουστεί τα ονόματα των Φάνη Μουρατίδη και Ελένης Ράντου.

Από την άλλη, το "Keep it the family" είναι ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, το οποίο ο ΑΝΤ1 είχε αρχίσει να το επεξεργάζεται από τον Δεκέμβριο του 2015. Είχαν σκοπό να προβάλλεται στην prime time του Σαββάτου και παρουσιαστής του να ήταν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος είχε αποκριθεί θετικά.Αρχική επιθυμία ήταν να βγει την Άνοιξη του 2016 και στην πορεία τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε ποτέ, αφού ο Νίκος Μουτσινάς προτίμησε να αφήσει τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το "Ξανά Δέστε τους" στον ALPHA.

Το tv-24.gr, με αφορμή το στήσιμο της νέας σεζόν, έκανε ρεπορτάζ σχετικά με αυτά τα δύο νέα προγράμματα και για το αν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα έχει στο δυναμικό του τη νέα χρονιά. Η απάντηση λοιπόν σε αυτό το ερώτημα είναι αρνητική. Τόσο το "La Famiglia", όσο και το "Keep it the family" δεν αναμένεται να βγουν σύντομα από το συρτάρι, αφού πρόθεση του σταθμού είναι να επιλέξει προγράμματα τα οποία μπορούν να σταθούν με βάση τα νέα δεδομένα του τηλεοπτικού ανταγωνισμού και όχι τα περσινά.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Οι σκέψεις του ΑΝΤ1 για το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η σειρά που «μαγειρεύουν» στον ΑΝΤ1 για Καρύδη – Αθερίδη!

Αποκλειστικό! Αλλαγή δεδομένων για τη «Χουάνα» – Όλο το παρασκήνιο!