Σε αναβίωση ενός από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης προχωρά ο Αντ1,και μάλιστα άμεσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της ¨Real News¨,το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει να ¨χτυπήσει¨ τον ανταγωνισμό,επαναφέροντας στις οθόνες μας το ¨Ρουκ Ζουκ.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

Πριν από μερικούς μήνες,κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το εν λόγω πρόγραμμα το έχει βάλει στο μάτι ο Skai,ωστόσο,θα το δούμε τελικά στον Ant1.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο το ¨Ρουκ Ζουκ¨ να βγει στον αέρα μέσα στον Μάιο.Στην κατεύθυνση αυτή συνηγορούν και άλλες πληροφορίες για το ότι γίνονται ήδη ενέργειες να στηθεί πλατό για τηλεπαιχνίδι στα στούντιο Κάππα,όπου στεγάζονται παραγωγές του Ant1.Στην περίπτωση αυτή,το παιχνίδι θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού και πιθανότητα στην απογευματινή ζώνη,με στόχο να δοκιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως είναι λογικό ο Ant1 να θέλει να αλλάξει τη δομή αυτής της ζώνης,διότι η τηλεθέαση της τούρκικης σειράς ¨Μοιραία Έλξη¨ περιορίζεται σε πρωτόγνωρες τηλεθεάσεις.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Ποιον καλλιτέχνη θα ενσαρκώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Your face sounds familiar»;

Αποκλειστικό! Αποχώρηση – «βόμβα» από το… «Σόϊ»!

Το καραριάλιτι του Epsilon και το παραμυθάκι του «Survivor»