Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αυτό που λέμε «αυθεντικός» άνθρωπος, καθώς δεν πρόκειται να κρύψει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, ακόμη κι αν ενοχλήσει κάποιους. Αυτό έκανε και πριν από λίγα λεπτά παίρνοντας δημόσια θέση για τον τίτλο που της «χρέωσαν» σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Hello». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Αναφερόμαστε, φυσικά, στη δήλωση: «Το "Survivor" είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη», η οποία και φαίνεται να ενόχλησε την παρουσιάστρια καθώς δεν την είπε ποτέ. Η ίδια εξήγησε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media τι ακριβώς συνέβη:
«Ήταν μια υπεροχη φωτογραφιση κ ευχαριστω πολυ το περιοδικο hello. Ξερω πως δεν ειχε καμια προθεση να δημιουργησει προβλημα κ να προκαλεσει συζητησεις ωστοσο οφειλω να τοποθετηθω για τον τιτλο ο οποιος φερεται να ειναι δικη μου δηλωση. Ο τιτλος λοιπον ΔΕΝ ειναι δικη μου δηλωςη.Οποιος διαβασει τη συνεντευξη θα δει ξεκαθαρα πως εγω δεν εχω πει ποτε "το survivor ειναι μονο η αρχη τον σεπτεμβριο επιστρεφω στην πρωινη ζωνη". Οταν ενημερωθηκα για τον τιτλο ηταν ηδη αργα για να αντιδρασω ωστοσο φροντισα να ενημερωσω η ιδια συναδελφους που ενδεχομενως προβληματιζονταν απο τον τιτλο κ να τους διαβεβαιωσω πως δεν προκειται για δικα μου λογια. Ενοχληθηκα αρκετα για το οτι αυτα τα λογια με τη βοηθεια των "εισαγωγικων" εγιναν απο εκτιμηση των συναδελφων , λογια δικα μου κ εξεφρασα τη δυσαρεσκεια μου κ στους ιδιους. Η λογικη ηταν οπως μου μεταφερθηκε πως αυτο συνεβη για να γινει "πιο δυνατος ο τιτλος". Θεωρω πως δινω καλες συνεντευξεις που παντα εχουν ζουμι. Το να οικειοποιουμαι ομως δηλωσεις που ποτε δεν εκανα, δεν μπορω να το δεκτω. Αντιθετως τα περιοδικα μπορουν καλλιστα να μη με καλουν για εξωφυλλα αν βρισκουν αυτα που λεω ανεπαρκη για πωλησεις. Λυπαμαι που αρνουμαι δημοσια τον τιτλο κ κανω αυτη την τοποθετηση αλλα θεωρω αδικο για πολλους να χρεωνομαι λογια ανειπωτα απο το στομα μου, που αλλαζουν τοσο την αληθεια οσο κ την εικονα μου. Σας ευχαριστω για την κατανοηση».

 

[embed]https://www.instagram.com/p/BTYyRfxhXt-/?taken-by=nonoram[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Αναστολή γυρισμάτων στο «ΟΛΑ»! Τι συμβαίνει με τον Θέμο Αναστασιάδη;

Άκης Πετρετζίκης: Όλα είναι έτοιμα για τη νέα εκπομπή «Ready, Steady, Cook» – Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Στα μαχαίρια Ελισάβετ – Αγάπη! «Αγαπάω τον άντρα σου. Δεν θα τον παντρευτείς!»