Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Απριλίου να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που οι ιστορίες τους θα συγκινήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Το πρώτο πακέτο το στέλνει η Χριστίνα για να ζητήσει συγνώμη από την κολλητή της φίλη Τζένη, που εδώ και οκτώ χρόνια δεν έχουν ανταλλάξει ούτε καλημέρα.
Μια φράση σε μια συζήτηση στάθηκε η αφορμή οι δύο αδελφικές φίλες να διακόψουν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους. Παρ’ όλες τις προσπάθειες της Χριστίνας να τα ξαναβρούν αυτό κατέστη αδύνατο, αφού η Τζένη είχε ενοχληθεί πολύ και δεν ήθελε να της δώσει δεύτερη ευκαιρία.
Τι ήταν αυτό που έκανε τη Χριστίνα να έρθει στην εκπομπή και να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την πρώην κολλητή της φίλη; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο πόνος μιας μάνας που εδώ και 28 χρόνια αναζητά το παιδί της δεν είναι εύκολο να περιγραφεί με λόγια. Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου το γνωρίζει αυτό καλά. Το 1988 έφερε στον κόσμο ένα εφταμηνίτικο αγοράκι και ξαφνικά της ανακοινώθηκε πως το παιδί της δεν βρίσκεται στη ζωή, κάτι που δεν πίστεψε.
Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της νεαρής μητέρας να εντοπίσει τα ίχνη το πρωτότοκου γιου της. Δεν σταμάτησε στιγμή να φαντάζεται την ημέρα που θα τον σφίξει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Ήρθε τώρα αυτή η στιγμή;

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Το τηλεοπτικό μέλλον του Τζώνη Καλημέρη…

Αποκλειστικό: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από τη «Θέση» του; Όλο το παρασκήνιο!

«Kara Sevda»: Ο Κεμάλ ύποπτος για τη δολοφονία της Ασού