ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για να εκδικηθεί τον Κεμάλ και να τον χωρίσει μια για πάντα από τη Νιχάν, η Ασού σκηνοθέτησε τη δολοφονία της μαζί με τον Τουφάν. Τώρα ο Κεμάλ ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξει την αθωότητά του.



Ο Κεμάλ με τη Νιχάν έχουν σοκαριστεί από το θέαμα που έχουν αντικρίσει και καλούν την αστυνομία. Στο μεταξύ ο Εμίρ στην εταιρεία συνεχίζει να ψάχνει την Ασού, αλλά δεν μπορεί να τη βρει πουθενά και ενημερώνει στον πατέρα του: «Δεν τη βρίσκω στο τηλέφωνο από χθες! Φοβάμαι μήπως της έχει συμβεί τίποτα». Ο Κεμάλ με τη Νιχάν δίνουν κατάθεση και περιμένουν τον αρχηγό της υπόθεσης. Ομως αντί για άνδρας, εμφανίζεται η Μερτζάν, μία όμορφη νεαρή με χαρακτηριστικό της τις γόβες, προκαλώντας τη ζήλια της Νιχάν. Παράλληλα η κυνική της συμπεριφορά προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια και των δύο, ενώ η αστυνόμος δεν κρύβει πως και οι δύο θεωρούνται ύποπτοι για φόνο, ενώ από την κουζίνα του σπιτιού λείπει ένα μαχαίρι. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Φεύγοντας ο Κεμάλ βλέπει το χέρι του, που είναι κομμένο από μαχαίρι και παραξενεύεται. Η Ζεϊνέπ με τον Χακάν έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για το γάμο τους, ενώ αργότερα η κοπέλα πάει να βρει τον Εμίρ και του ανακοινώνει ότι παντρεύεται. Εκείνος δεν το δέχεται, αλλά η Ζεϊνέπ τού ξεκαθαρίζει: «Η απόφαση αφορά εμένα και τον άνδρα που θα παντρευτώ! Και μην αρχίσεις πάλι τις απειλές σου ότι θα με σκοτώσεις, δεν με νοιάζει... Εφτασα πολλές φορές κοντά στο θάνατο που πλέον δεν με νοιάζει».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: «Φέρτε τη νεκρή!» – Επίθεση δολοφονίας στην Αναστασία

«Δίδυμα Φεγγάρια»: «Αλίκη, πεθαίνω» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παύλου

Αποκλειστικó! Πολλές αλλαγές στο Star Academy…