Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Μετά τη δολοφονία του Λευτέρη Σηφαλάκη από τον Πάτροκλο, ένα νέος κύκλος αίματος ανοίγει, καθώς οι Σηφαλάκηδες πιστεύουν ότι τη δολοφονία έχει κάνει ο Σήφης. Ετσι ορκίζονται εκδίκηση. Μια εκδίκηση που δεν σταματά στον Σήφη, αλλά περιλαμβάνει όλη την οικογένεια των Γιαννακάκηδων.Ο πατέρας του νεκρού Λευτέρη, ο Σηφαλάκης, ήδη έχει μαζέψει τους άντρες του και κουβεντιάζει τις λεπτομέρειες της βεντέτας που έχει ανοίξει, με ποιους, πώς και πότε θα πάρουν το αίμα τους πίσω: «Σύντεκνοι, το θέμα δεν είναι πότε θα χτυπήσουμε, αλλά ποιον θα χτυπήσουμε πρώτα από τους Γιαννακάκηδες. Εμαθα ότι ο Σήφης είναι στην Ιταλία», του λέει και προσπαθούν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα ανακαλύψουν πού κρύβεται ο «φονιάς» του δικού τους. Ωστόσο, μέχρι να βρουν άκρη με τον Σήφη, οι Σηφαλάκηδες αποφασίζουν ν’ αρχίσουν από τα πρόσωπα που είναι κοντά τους και κυρίως από τον Μηνά, ο οποίος είχε κάνει τη συμφιλίωση «σασμός» με τον Σηφαλάκη που τον είχε εμπιστευτεί παλιά. Τώρα η οικογένεια ζητάει εκδίκηση και ήδη ένας άντρας από του Σηφαλάκηδες παρακολουθεί στενά τον Μηνά: «Ο Μηνάς ο Δουκάκης με κορόιδεψε. Εβαλα να τον παρακολουθούν. Θα αποφασίσω αύριο ποιον θα χτυπήσω πρώτο από τους Γιαννακάκηδες, αλλά ο Μηνάς Δουκάκης θα την πληρώσει έτσι κι αλλιώς. Είτε πρώτος φάει τη σφαίρα, είτε μετά. Θα πληρώσει το κάθαρμα». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Οι μέρες γίνονται πολύ δύσκολες για όλους. Ο φόβος έχει αρχίσει να κυριεύει τον Παύλο που περιμένει από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα την αντίδραση του Σηφαλάκη. Ο κλοιός στενεύει και ο ανιψιός του Σηφαλάκη τον ρωτάει για τις επόμενες κινήσεις τους: «Τι θα γίνει, θείε; Τι θα κάνουμε με τους Γιαννακάκηδες;», τον ρωτάνε και αυτός παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Εχω βάλει να παρακολουθούν τον Παύλο Γιαννακάκη και τον Μηνά Δουκάκη. Οταν βρούμε την ευκαιρία, θα τους χτυπήσουμε», του λέει και όταν η κουβέντα πάει στον Σήφη, ο Σηφαλάκης αγριεύει: «Πρέπει να τον βρούμε, ακόμα και στην Ιταλία. Αν δεν τον φάμε αυτόν, δεν θα ησυχάσει η ψυχή του Λευτέρη μου», λέει και τα μάτια του πετάνε σπίθες.
Οι άντρες του Σηφαλάκη, αποφασισμένοι να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των Γιαννακάκηδων, πηγαίνουν έξω από το σπίτι του Παύλου και στήνουν καρτέρι για να τον σκοτώσουν. Μόλις τους αντιλαμβάνεται ο Παύλος και γίνεται η επίθεση με τα όπλα, ήδη έχει ειδοποιήσει και αρχίζει έξω από το σπίτι του ένας πραγματικός πόλεμος. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή και πάνω στη σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, η πλευρά του Παύλου τραυματίζει σοβαρά τον ανιψιό του Σηφαλάκη. Μόλις βλέπει τον ανιψιό του στα αίματα να χαροπαλεύει ο Σηφαλάκης εξαγριώνεται ακόμα πιο πολύ και δίνει εντολή σε όλους: «Μην αφήσετε κανέναν από δαύτους ζωντανό». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Παύλος προσπαθεί να ειδοποιήσει τους πάντες να φυλάγονται και φυσικά προειδοποιεί τον Μηνά να προσέχει γιατί έχει μπει στο στόχαστρό τους: «Μηνά, βρες ένα τρόπο να εξαφανιστείς για λίγο. Φυλάξου γιατί σε έχουν για να σε σκοτώσουν. Φύγε αν μπορείς από τα Χανιά ή κρύψου όπου μπορείς», του λέει ο Παύλος, ο οποίος τρέμει για τη ζωή τόσο της Χρυσάνθης όσο και της Αναστασίας. Η Χρυσάνθη έχει τρελαθεί από την αγωνία και το φόβο της γι’ αυτή τη βεντέτα και ζητάει από τον Παύλο να σταματήσει με κάποιο τρόπο και να μιλήσουν στην αστυνομία. Ο Παύλος όμως της αρνείται: «Δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν μπορεί να μπλεχτεί η αστυνομία γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποδείξουμε ποιος είναι ο φονιάς του Λευτέρη του Σηφαλάκη και να αθωώσουμε τον Σήφη».
Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους μπαίνει η Αναστασία. Μάλιστα, με την Αναστασία έχουν παλιούς λογαριασμούς από τότε στην ταβέρνα που πρόσβαλλε τον Σηφαλάκη και ξεκίνησε η πρώτη βεντέτα. «Αυτή να μου τη φέρετε νεκρή», τους διατάζει. Η Αναστασία με τον Ματθαίο σχεδιάζουν να πάνε μαζί στην Ιταλία για να συναντηθεί με τον Σπαλέτι, επειδή ο Σήφης άφησε αναγκαστικά τη δουλειά στη μέση. Το ζευγάρι βρίσκεται στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων και μιλάνε για το ταξίδι τους και για το μέλλον τους, δείχνοντας χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, μέχρι τη στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους οι Σηφαλάκηδες διψασμένοι για εκδίκηση. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...«Αναστασία Γιαννάκη, ετοιμάσου να πεθάνεις», ακούγεται μια φωνή και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται, η Αναστασία ακούει τον πρώτο πυροβολισμό. Ο Ματθαίος τρελαίνεται: «Αναστασία, τι γίνεται; Θα μας σκοτώσουν», την προειδοποιεί και ο κίνδυνος όλο και πλησιάζει. Η Αναστασία προσπαθεί να ξεφύγει από τον βέβαιο θάνατο, ενώ τα όπλα των Σηφαλάκηδων δεν σταματούν να πυροβολούν. Ο Ματθαίος προσπαθεί να προφυλάξει την Αναστασία με κίνδυνο της ζωής του, ενώ ταυτόχρονα φτάνει στο οινοποιείο βοήθεια από την πλευρά του Παύλου που τρέμει για τη ζωή της κόρης του.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: «Φέρτε τη νεκρή!» – Επίθεση δολοφονίας στην Αναστασία

«Δίδυμα Φεγγάρια»: «Αλίκη, πεθαίνω» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παύλου

Αποκλειστικó! Πολλές αλλαγές στο Star Academy…