Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Ματθαίου: «Μόνο μαζί σου μπορώ να...»

mathaiossosto
ΤV ΝΕΑ 19.04.2017 09:01
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά έρχεται η Αναστασία με τον Ματθαίο. Το ζευγάρι είναι πιο δεμένο από ποτέ, αλλά και πιο συνειδητοποιημένο σε αρκετά θέματα που στο παρελθόν είχαν γίνει αιτία για χωρισμούς. Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως αυτό που φοβόντουσαν, αν δηλαδή η επανασύνδεσή τους γίνει αποδεκτή, στο τέλος βγήκε αληθινή. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Ανδρέας τελικά βρήκε το δρόμο του, και για την ακρίβεια τον ερωτικό του δρόμο, στην αγκαλιά της Αλκηστης και οι όποιες αντιρρήσεις ή η πίκρα του πέρασαν εύκολα. Αυτός όμως που δεν μπορεί με τίποτα να το «χωνέψει» είναι ο πατέρας της Αναστασίας, ο Παύλος. Ηδη όσες φορές έχει δει τον Ματθαίο δεν έχει διστάσει να τον απειλήσει, ενώ την τελευταία φορά στο παραπέντε δεν ήρθαν στα χέρια στη μέση του δρόμου.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ματθαίος δεν είχε αναφέρει τίποτα στην Αναστασία για να μην της δημιουργήσει προβλήματα με την οικογένειά της. Και συγκεκριμένα με τον πατέρα της, διότι ο Σήφης που θα μπορούσε να δράσει πιο έντονα, βρίσκεται μακριά και μάλλον σε μια κατάσταση που δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα των άλλων.
Eτσι το ζευγάρι απολαμβάνει την ηρεμία του, κάνει όνειρα για το μέλλον και δίνει υποσχέσεις αγάπης: «Πόσο όμορφη είσαι. Χαίρομαι που είμαστε καλά», της λέει ο Ματθαίος πραγματικά ευτυχισμένος, αλλά και η Αναστασία χαρούμενη όσο ποτέ του εξομολογείται: «Δεν θα σ’ αφήσω πια». Μάλιστα, η κοπέλα του ζητάει και μια χάρη: «Θέλω να πάμε στον τάφο του παιδιού μας, να μας νιώσει μαζί. Γιατί κάπου είναι Ματθαίο, το ξέρω, μας βλέπει». Στα Χανιά ο Ματθαίος ζει σχεδόν σαν παντρεμένος με την Αναστασία, μένει στο σπίτι της, η Αναστασία του μαγειρεύει και δεν έχουν πλέον μυστικά. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Με αφορμή ερώτηση του Ματθαίου αν ο Ανδρέας την έχει ενοχλήσει καθόλου, η Αναστασία αφού του απαντάει αρνητικά, του ανοίγει την καρδιά της: «Σ’ αγαπάω, ό,τι σου είπα το εννοώ. Ο,τι περάσαμε ήταν από δικά μας λάθη, δεν θα το αφήσω να ξαναγίνει. Πιστεύω σε εμάς, δεν ξέρω ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όμως δεν φοβάμαι πια». Ο Ματθαίος συγκινείται απίστευτα, την αγκαλιάζει, τη φιλάει και παραδέχεται: «Μόνο μαζί σου μπορώ να είμαι ευτυχισμένος». Καθώς ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο, ο Ματθαίος συνεχίζει να παραμένει και να κινείται στα Χανιά. Ετσι δεν αργεί και πάλι η στιγμή που πέφτει πάνω στον Παύλο, αλλά για να μη δημιουργηθεί ξανά κάποια ένταση, αποφασίζει να γυρίσει αλλού, όταν ακούει τον Παύλο να τον φωνάζει. Ο Ματθαίος πολύ τυπικά χαιρετάει τον πατέρα της Αναστασίας, ο οποίος για μια ακόμα φορά γίνεται εριστικός απέναντί του. Με ύφος αυστηρό και κουνώντας του το δάχτυλο ο Παύλος τον προειδοποιεί: «Δεν μιλάω, γιατί ο αδελφός σου είναι σε άσχημη κατάσταση. Εύχομαι να συνέλθει και τότε θα έχεις να κάνεις μαζί μου», του λέει, ενώ ο Ματθαίος ψύχραιμος του απαντάει: «Δεν βαρέθηκες να με απειλείς;». Ο Παύλος όμως υψώνει πιο πολύ τη φωνή του και τον απειλεί: «Μείνε μακριά από την κόρη μου». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Ο Ματθαίος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και αποφασίζει πλέον να μιλήσει στην Αναστασία για τον τρόπο του πατέρα της, η οποία γίνεται πυρ και μανία, γιατί ήδη του έχει μιλήσει να μην μπει εμπόδιο στις επιλογές της. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Παύλου και να λύσουν μια και καλή το θέμα. Ο Παύλος με τη Χρυσάνθη και τη μικρή Στεφανία είναι σπίτι, όταν η Αναστασία του λέει κοφτά: «Μου είπε ο Ματθαίος για την επίθεση που του έκανες». Ο Παύλος αρχίζει να φουντώνει από τα νεύρα του και το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν η Αναστασία υψώνει πιο πολύ τη φωνή της: «Μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Είμαι ενήλικη», του λέει και ξεκινά ο σκοτωμός, καθώς ο Παύλος αρχίζει να της λέει και για τον Ανδρέα: «Παράτησες τον Ανδρέα που σε πρόσεχε σαν τα μάτια του, για να είσαι ξανά με τον άνθρωπο που σου χάλασε τη ζωή τόσες φορές. Αν αυτό δείχνει ότι είσαι ενήλικη, τι να σου πω...». Η Αναστασία σηκώνεται πάνω έξαλλη και αυστηρά του απαιτεί: «Σταμάτα να ανακατεύεσαι στα προσωπικά μου! Και μην τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τον Ματθαίο!» και σαν τρελή του χτυπάει την πόρτα καταπρόσωπο και φεύγει, πριν σκοτωθούν χειρότερα. Στο μεταξύ, ο Ματθαίος που την περιμένει στο σπίτι έχει αρχίσει να ανησυχεί και μόλις τη βλέπει καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει: «Πού είσαι, βρε αγάπη μου, είμαι τόση ώρα εδώ και σε περιμένω», της λέει και η κοπέλα τού εξιστορεί όλα όσα έγιναν νωρίτερα με τον πατέρα της: «Επρεπε να περάσω από τον πατέρα μου. Σκοτωθήκαμε. Του είπα να σε αφήσει ήσυχο». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Ματθαίος αρχίζει να αισθάνεται άβολα που έγινε υπήρξε όλη αυτή η ένταση εξαιτίας του: «Εντάξει. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι μαζί του», την καθησυχάζει προσπαθώντας να την ηρεμήσει αγκαλιάζοντάς την παράλληλα.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Το μέλλον των Μουτσινά και Σεργουλόπουλο στον Αντ1…

Είναι επίσημο! Ο Σάββας Πούμπουρας νέος παρουσιαστής του «Blind Taste»

«Έλα στη θέση μου»: Αυτό είναι το ανατρεπτικό τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top