Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά έρχεται η Αναστασία με τον Ματθαίο. Το ζευγάρι είναι πιο δεμένο από ποτέ, αλλά και πιο συνειδητοποιημένο σε αρκετά θέματα που στο παρελθόν είχαν γίνει αιτία για χωρισμούς. Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως αυτό που φοβόντουσαν, αν δηλαδή η επανασύνδεσή τους γίνει αποδεκτή, στο τέλος βγήκε αληθινή. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Ανδρέας τελικά βρήκε το δρόμο του, και για την ακρίβεια τον ερωτικό του δρόμο, στην αγκαλιά της Αλκηστης και οι όποιες αντιρρήσεις ή η πίκρα του πέρασαν εύκολα. Αυτός όμως που δεν μπορεί με τίποτα να το «χωνέψει» είναι ο πατέρας της Αναστασίας, ο Παύλος. Ηδη όσες φορές έχει δει τον Ματθαίο δεν έχει διστάσει να τον απειλήσει, ενώ την τελευταία φορά στο παραπέντε δεν ήρθαν στα χέρια στη μέση του δρόμου.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ματθαίος δεν είχε αναφέρει τίποτα στην Αναστασία για να μην της δημιουργήσει προβλήματα με την οικογένειά της. Και συγκεκριμένα με τον πατέρα της, διότι ο Σήφης που θα μπορούσε να δράσει πιο έντονα, βρίσκεται μακριά και μάλλον σε μια κατάσταση που δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Eτσι το ζευγάρι απολαμβάνει την ηρεμία του, κάνει όνειρα για το μέλλον και δίνει υποσχέσεις αγάπης: «Πόσο όμορφη είσαι. Χαίρομαι που είμαστε καλά», της λέει ο Ματθαίος πραγματικά ευτυχισμένος, αλλά και η Αναστασία χαρούμενη όσο ποτέ του εξομολογείται: «Δεν θα σ’ αφήσω πια». Μάλιστα, η κοπέλα του ζητάει και μια χάρη: «Θέλω να πάμε στον τάφο του παιδιού μας, να μας νιώσει μαζί. Γιατί κάπου είναι Ματθαίο, το ξέρω, μας βλέπει». Στα Χανιά ο Ματθαίος ζει σχεδόν σαν παντρεμένος με την Αναστασία, μένει στο σπίτι της, η Αναστασία του μαγειρεύει και δεν έχουν πλέον μυστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: Οι φόβοι της Μελίνας! «Φοβάμαι πάρα πολύ. Ο Πάτροκλος είναι…»

Αποκλειστικό! Προβληματισμός στον Alpha…Τι συμβαίνει;

«Survivor»: Τα συμβόλαια και η ασφάλεια ζωής των παικτών – Μέρος Β’